Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 érv, amiért a férfiak a tapasztaltabb nőket preferálják az ágyban!

2018. július 20. 06:05 - Góra Dániel

Minden olyan férfinak, aki fiatalabb korszakában egy nála idősebb nővel folytatott szexuális viszonyt, úgy emlékszik vissza arra az időszakra, mint élete egyik legszebbikére. Az előnyök tovább fokozódnak, amikor egy ilyen férfi készen áll egy hosszan tartó kapcsolatra az adott nővel. Ennek számos okai vannak, hogy pontosan miért is ezért nézzünk az 5 legtipikusabb érvet!286f7566962c62d877a1b48da65343a4.jpg

1. Szimplán a gyakorlottságuk miatt!

A középkorú nők, mire eljutnak idáig, már több hosszan tartó kapcsolatot megéltek és ezen hosszan tartó kapcsolatok során hatalmas szexuális tapasztalatra tettek szert. Ezen tapasztalatok akár jók, vagy rosszak, elraktározódnak és ez az, ami miatt a fiatalabb férfiak első számú célpontjaik.

2. Az idősebb nők pontosan tudják, hogy mit akarnak!

A nők öntudatossága a számtalan megélt szexuális kaland emlékéből egyre magasabb szintre került. Rengeteg olyan pózt és technikát ismernek, amit egy fiatalabb lány nem feltétlen. Különben is, nem mindig egyszerű feladat a férfiaknak kitalálni azt, hogy a partnerük pontosan mire is vágyik. Pontosan ez az, amit minden középkorú nő tud, és ha szükséges akkor ezt közlik is a másik féllel!

3. Pontosan tudják, hogy mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban!

Ezen nők életük során megélhettek már olyan párkapcsolatokat, ahol a szex egy megtagadott dolog volt. Éppen ezért egy fiatalabb férfivel kialakított párkapcsolatban a szexet nem egy 'chipnek' fogják kezelni, amit évente kétszer kell használni!

tumblr_mq5qlmbidj1s6sxw1o1_500.gif

4. A férfiaknak imponál, ha egy tőlük idősebb nő érdeklődik irántuk!

Számos férfinak egyfajta távlati célja, hogy egy tőle idősebb nővel lehessen együtt, aki a huszonéveseket megszégyenítő módon néz ki és értelemszerűen hatalmas tapasztalattal bír!

5. A középkorú nők magasabb önbizalommal rendelkeznek, mint a kevésbé tapasztalt lányok!

Ez az egyik fő indok, amiért a férfiak előnyben részesítik az idősebb nőket, a még tapasztalatlanokkal szemben. A fiatal lányok még kevésbé vannak tisztában önmagukkal és egy adott helyzettől akár meg is ijedhetnek, míg egy tapasztalt nőnél egy ilyen 'baki' szóba sem jöhet.

tumblr_n1khgprjtf1sxg8m0o1_500.gif

komment
süti beállítások módosítása