6 árulkodó jel, hogy még az idén feleségül vesz a párod!

2016. május 06. 06:05 - Góra Dániel

A jelenlegi kapcsolatod több éve tart, de még nem tapasztalsz semmiféle jelet, ami az esküvőre utalna? A házasság minden férfi életében egy igen komoly lépés, amit senki sem szeretne elkapkodni. Azonban, ha figyelmes vagy akkor észrevehetsz olyan dolgokat, amelyek bizony az esküvő közeledtét jelzik. Nézzük melyik a hat legtipikusabb!casarse.jpg

1. Folyamatosan csak téged figyel.

Amíg számtalan lány féltékeny a barátjára, hogy miért néz más nők után, addig Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a párod le sem veszi rólad a szemét. Ettől persze soha sem érzed magad kényelmetlenül, hiszen pont az egészséges határokon belül figyel rád. Te vagy számára az egyetlen, a Tökéletes!

2. Minden idejét csak veled szeretné tölteni.

Ha a párod minden egyes percét veled szeretné eltölteni akkor ez egy szerencsés párkapcsolat! A férfiak egy része attól fél, hogy ha sok időt töltenek el a párjukkal, akkor az hamar az unalomba fulladhat, hiszen a sok együtt eltöltött időnek köszönhetően ellaposodik a kapcsolatuk. Miért is történne mindez, ha két ember igazán szereti egymást?

3. Már a jövőbeli terveket szövögeti.

Nem szeret beszélni a jövőbeli tervekről? Felkapja a vizet, ha a gyerekek és az esküvő kerül szóba? Ha ezeket nem tapasztaltad a párodnál, akkor nem szabad aggódnod, hiszen veled képzeli el a jövőjét és az esküvő megszervezése is belátható időn belül van már!

tumblr_inline_o01kwvfgxm1txm22w_500.gif

4. Mindenáron a kedvedbe szeretne járni.

Bármit is tesz a párod, azt mind csak is érted, senki másért. Egyetlen dolgot szeretne: azt, hogy mindig boldog légy. Kapcsolatotok nehezebb időszakaiban is, csak arra törekszik, hogy az adott problémát hogyan lehetne minél hamarabb megoldani. Ez az egész így egy óriási jel, hogy mindenképpen szeretné összekötni veled az életét.

5. Minden percét Neked szenteli.

Nem számít, hogy mennyire elfoglalt, mindig azon gondolkodik, mikor láthat legközelebb. Ugyanakkor megérti az időbeosztásod, de nagyon sajnál mindent elszalasztott pillanatot, amit veled tölthetett volna. Röviden, mindig, minden percében csak téged szeretne maga mögött tudni, ami azt bizonyítja, hogy hosszan tartó kapcsolatot tervez veled.

tumblr_musl411c8c1sq90eco8_1280.jpg

6. Teljesen bevon a családi életébe.

Már régen megtörtént a családi bemutatás? Üzleti utazások, családi kiruccanások, vagy csak egy vacsora a családdal? Mind-mind olyan esemény, amire ha folyamatosan meghív, akkor egyértelmű jelet küld ezáltal feléd, hogy már régen a mindennapjai része vagy. Innen már csak egy lépés az esküvő!

komment
süti beállítások módosítása