6 jel, ami a bizonyítja, hogy Te is társaságkerülő vagy!

2017. november 10. 06:05 - Góra Dániel

A társaságkerülő emberek főleg a megérzéseik alapján próbálnak döntéseket hozni életük során, éppen ezért döntéseik olykor kiszámíthatatlanok. Ugyanakkor ezek az emberek nagyon szórakoztató egyének, viszont ugyanannyira, talán még jobban is szeretnek egyedül lenni, mint társaságban. Nézzük mi az a hat jel, ami egyértelműsíti, hogy Te is társaságkerülő vagy!4407500975_e9e1235393_b.jpg

1. Gyakran eszedbe jut a kalandozás ötlete!

A kulcsszó az ötlet! Nincs szükséged senkire sem, úgy gondolod, hogy hirtelen elindulsz és keresel valami kalandot magadnak, majd miután kiterveltél mindent inkább mégis az otthoni henyélés mellett döntesz. Társaságkerülőként minden percet számolsz, amit egyedül tölthetsz. A felszínen hiába próbálod elhitetni, hogy szeretsz nagy társaságokba járni, ha közben folyamatosan csak arra tudsz gondolni, hogy milyen jó lenne valahol máshol, egyedül.

2. Kizárólag visszahúzódó emberekkel randizol!

A párkapcsolataidban is egy olyan embert próbálsz keresni, aki az esetek túlnyomó részében csendes és nagy teret enged számodra. Minden őrült ötletedet próbálod megosztani vele és ugyanezt viszont várad tőle.

3. Kifejezetten utálod a kínos csendet.

Egy olyan ember, aki kevésbé szereti a társaságot, mindig megpróbál valamiféle kérdést feltenni, akkor, amikor a kínos csend kezdetét veszi egy párbeszédben. Nem érdekel, ha a kérdésed butának hangzik, mindenképpen azt szeretnéd elérni, hogy a körülötted lévő emberek maximális kényelemben érezzék magukat.

bo-anh-avatar-ve-tinh-yeu-buon-cho-nhung-nguoi-tam-trang-4.jpg

4. Nem szeretnél beleszólni mások dolgába, de nagyon nehezen tudod mindezt megállni!

Annak ellenére, hogy szeretnél dolgokat figyelmen kívül hagyni és egyszerűen nem figyelni mások problémájára, folyamatosan beleszólsz társaid életébe. Folyamatosan azon stresszel, hogy a bajban lévő társadnak mi lenne a megfelelő lépés, hogy az adott problémát megszüntesse. Sokkal jobban tennéd azonban, ha néha kikapcsolnád az agyadat!

5. Nem szereted ha marasztalnak!

Szeretsz a barátaid és a családod társaságában eltölteni néhány órát, amikor távozásra szánod el magad nem szeretnék még, hogy menj. Ez a helyzet azonban végtelen idegessé tesz. Hiába szereted a társaságukat, egy bizonyos idő után már szívesen távoznál valamint azt szeretnéd, hogy akkor és oda menj, ahová te akarsz.

2pzu8s3sxd4.jpg

6. Bizonytalanok a párkapcsolataid!

Miután randik sorozata után összejössz valakivel, akkor már a kapcsolat elején leszögezed, hogy nem biztos az, hogy ez az egész hosszan tartó dolog lesz. Abszolút tiszteled újdonsült párodat és boldog is vagy mellette, azonban rádöbbensz arra, hogy a boldogság mellé társul egy olyan megfoghatatlan dolog, ami azt érezteti veled, hogy ez az egész dolog csak lekorlátoz téged a mindennapi létezésedben.

komment
süti beállítások módosítása