4 jel, hogy a barátodnak szeretője van!

2017. december 04. 06:05 - Góra Dániel

A párkapcsolatok kialakulása után mindkét fél nagyon boldog és minden percüket egymással szeretnék tölteni a felek. Ez az időszak azonban elmúlik és egy adott ponttól kezdve  problémákkal kell majd szembenézni. Számtalan nő legnagyobb félelme, hogy a párja elhagyja egy másik jobb, fiatalabb csinosabb nőért cserébe. Ez azonban nem megy egyik pillanatról a másikra, lássuk mi a szeretőtartás 4 legegyértelműbb jele!tumblr_lnat4rfb7m1qkmfpgo1_500.jpg

1. Gyors telefonbeszélgetések

Állandóan telefonál a barátod, de ezeket a beszélgetéseket megpróbálja minél messzebb elintézni tőled? Ezek általában rövid ideig tartanak és mindig valamilyen indokkal pillanatok alatt be is fejezi a beszélgetést? Ezek, ha nem is száz százalékosan jelentik azt, hogy a párodnak van egy másik élete, de felettébb gyanús történések, jobb ha erre odafigyelsz, amikor úgy gondolod, hogy nem teljesen gördülékeny a kapcsolatotok.

2. Nem visz el a baráti összejövetelekre

Egy valamirevaló párkapcsolatban a felek már réges-régen bemutatták egymást saját baráti körük előtt. Ez veletek sem lenne szabad, hogy máshogy legyen! Egy férfi mindig büszkén mutatná saját barátai előtt barátnőjét, de ha ez elmaradt, akkor ennek két oka lehet: az egyik az, hogy nem gondolja komolyan kettőtök kapcsolatát, a másik pedig az, hogy nem szeretné, ha kitudódna barátai előtt, hogy nem csak te vagy az életében.

3. Nem tud elég időt neked szentelni

A barátod gyakran az utolsó pillanatban mond le, egy közös vacsorát, mozit vagy színházat? Ez persze előfordulhat véletlenül is, de ha egyre gyakrabban jelentkezik ez, akkor már azért már érdemes erre is odafigyelni.

o-woman-in-bed-awake-facebook-800x534.jpg

4. Mindenen felkapja a vizet

Egyre többet vitáztok, ráadásul ezen viták túlnyomó többségét a barátod robbantja ki? Ezen vitákat gyakran úgy oldja meg a párod, hogy elrohan otthonról és később, esetleg másnap látod ismét újra? Bizony, nem lehetetlen, hogy a szálakat már a barátod szeretője is mozgatja és így próbálja elkerülni, hogy megtudd az igazságot. Ő úgy gondolja, hogy ez a két 'tűz' közötti állapot erősíti a pozícióját a barátod ranglistájában és vélhetőleg jól keveri a kártyákat, ami ahhoz fog vezetni, hogy el fog hagyni érte a barátod...

komment
süti beállítások módosítása