A jól működő párkapcsolatok 5 titka

2017. július 01. 06:05 - Góra Dániel

A hosszútávon is sikeres és jól működő párkapcsolat az, amit az emberek többsége szeretne jelenlegi párjával elérni. Minden kapcsolat elején a felek izgatottak, hiszen valami új vette kezdetét az életükben, ez azonban az idő múlásával hamar elmúlhat vagy negatív irányba változhat. Nézzünk öt titkot, amik a jól működő párkapcsolatok alapjául szolgálnak.couple-picnic-760x4721.jpg

1. Ne legyenek tabuk!

Nagyon fontos, hogy ne legyenek titkok a párkapcsolatotokban. Ugyanúgy szeretitek egymást, éppen ezért nem szabad, hogy titkolózzatok egymás előtt! Ez az a szabály, amit mindig észben kell tartanotok, ha egy hosszútávon is boldog párkapcsolatot szeretnétek. Az emberek nem mindig merik száz százalékban felvállalni a saját érzéseiket, ami könnyedén a jövőbeli problémák egyik fő okozója lehet.

2. Egy közös nevetés mindenben segít!

Mindenki imád nevetni, főleg ha ezt a párjával teheti meg. Nem is lehet annál szebb dolog, mint amikor egy pár együtt tud nevetni. Egy közös nevetés az, ami egy szép momentumot még emlékezetesebbé tehet, vagy egy nehezebb pillanatban épp ez az, ami feloldhatja a rossz hangulatot.

my_ev_rything_feel_love_couple_black_and_1024x768_hd-wallpaper-1105599.jpg

3. Ne legyen mások előtt veszekedés!

A veszekedés minden párkapcsolatban előfordul, és valamilyen szinten egészséges velejárója. Ugyanakkor ez senki másra sem tartozik, éppen ezért ha valamiféle nézeteltérés van köztetek akkor azt nem túl szerencsés társaságban megvitatni, hiszen ez a saját magánéletetek egy problémája, amit majd együtt, közösen meg fogtok oldani. Jó, ha egy dolgot észben tartotok: minél kevesebb ember tud mindent a magánéletetekről, annál boldogabbak lehettek!

4. Az apró meglepetések hatásosak!

Egy párkapcsolat egyik fő pillére, ha a "randizós korszak" után is meglepitek egymást egy kis aprósággal bizonyos időközönként. Legyen az egy kis ajándék, vagy akár éttermi vacsora is, a lényeg az, hogy mindkettőtök érezze, hogy továbbra is fontosak vagytok a egymásnak!cafajeste-1050x525.jpg

5.Nem szabad lemondani a barátokról!

Nem szeretnéd elfelejteni a barátaidat, azért mert már párkapcsolatban élsz? Ugyanígy van ezzel a párod is? Ezzel abszolút nincs semmi probléma, hiszen a régi barátok nagyon fontosak minden ember számára. Pontosan ezért figyeljetek arra, hogy a párkapcsolatotok ellenére is elég időt szenteljetek a barátoknak! Ezzel nem csak a hosszú időre visszanyúló barátságokat lehet ápolni, hanem a párkapcsolatotok is változatos marad!

komment
süti beállítások módosítása