Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

6 tipp, hogyan pezsdítsd fel a szexuális életeteket!

2017. december 07. 06:05 - Góra Dániel

Úgy érzed, hogy a szexuális életeteket kezd ellaposodni? Egyre kevesebb alkalommal kerül rá sor, és akkor már csak megszokásból? Ha ezek a kérdések mostanában gyakran felmerülnek, még nem jelenti azt, hogy a szexuális életetek miatt kudarcra lenne ítélve a kapcsolatotok! Nézzünk 6 tippet, hogy lehet újra a régi a szexuális kapcsolatotok!kiss.jpg

1. Vegyetek részt izgalmas programokban!

Ülhetek fel hullámvasútra, vagy menjetek el bungee jumping-olni! A lényeg az izgalom és az adrenalinlöket! Ezek azok, amik sokkal közelebb hoznak benneteket egymáshoz, hiszen a közösen átélt izgalmak és programok azok, amelyek egy más érzelmi szintre tudják helyezni a párokat. A közös programoknak köszönhetően sokkal újultabb lehet a szexuális kapcsolatotok!

2. Változatos helyszínek!

Legyetek kreatívak! A szexnek nem muszáj mindig az ágyban vagy a hálószobában megtörténnie! Keressetek különböző helyeket a lakásban! Próbáljatok különböző szerepjátékokat eljátszani, vagy akár új pózokat kitalálni! A lényeg a változatosság!

3. Fontos az előjáték!

Sokan nem is gondolnák, hogy egy egészséges szexuális életben mennyire fontos szerepe van az előjátéknak. Az előjáték során a párokban még nagyobb szexuális vágy keletkezik a másik fél iránt, sokkal könnyebb a gátlásosságot levetkőzni, illetve segít ellazítani, a tényleges aktus előtt.

tumblr_inline_o2vc6kyekn1t851h2_500.gif

4. Ne vonja el semmi sem a figyelmeteket!

Nagyon fontos, hogy szex közben semmi másra sem szabad gondolnotok, mint egyedül a szexre! Az is igaz, hogy a mai világban nem egyszerű a megélhetést és a karriert félre tenni, de nincs mese, muszáj! Az egyik tökéletes mód erre, ha ágyba bújás előtt levezetitek a stresszt valamilyen alternatív módon. Ha erre a szex a legmegfelelőbb eszköz számotokra, akkor ez a pont nem vonatkozik rátok!

5. Változatos megjelenés!

Ez a pont nagyon hasonlít a második pontban leírtakhoz, csupán itt annyi a különbség, hogy a megjelenésetek legyen változatos! Amikor egy másik embernek érzed magad, akkor a szex mindkettőtök számára teljesen más érzés lesz, mint előtte. Ráadásként, ha meg is jegyzed a párodnak, hogy most nem a megszokott kiegészítők vannak rajta, vagy esetleg, most máshogy van beállítva a haja, mint eddig, akkor az egy extra jó pont!

tumblr_inline_mp36zh404q1qz4rgp_1.jpg

6. Kommunikáció!

A sikeres szexuális élet elérésében nagyon fontos a kommunikáció. Legyetek egymáshoz őszinték, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy mindkettőtöknek élvezetes legyen a szex. A hosszútávon is sikeres kapcsolatnak egyik lényege az, hogy elég őszinték tudjunk lenni egymáshoz, ami a szexet érint témákat illette. (Na persze ez igaz minden egyéb másra is, de ez a téma kiváltképpen fontos!) Így hát, ha problémátok van a szexszel, akkor azt sürgősen orvosolnotok kell!

komment
süti beállítások módosítása