4 pont, amit át kell gondolnotok a házasság megkötése előtt!

2017. augusztus 12. 06:05 - Góra Dániel

Minden párkapcsolatban eljön az a pont, amikor felmerül a kérdés, mikor kerüljön sor a házasságkötésre. Mielőtt azonban elkezdenétek a vendéglistát összeállítani, érdemes néhány kérdésre biztató válaszokat találni.tumblr_inline_nayaiebufh1szo4wl.jpg

Család és barátok

Ha már a házasságkötésen jár az eszetek, akkor nyilvánvalóan már feltérképeztétek egymás családját és barátait. Mindenképpen egy pozitív visszajelzés, ha mindkettőtök remekül érzi magát a másik barátai, vagy családja társaságában.

Negatív jelként egyértelműen az előző állítás ellentétét lehet felsorolni, főleg, ha még be sem mutattátok egymást a számotokra fontos embereknek. Ha egyfolytában túlságosan ’elfoglaltak’ vagytok ahhoz, hogy időt szenteljetek a rokonokra egymás jelenlétében, akkor jobb, ha átbeszélitek a párkapcsolatotokat, mert nem biztos, hogy hosszútávon is boldogok lesztek egymás oldalán.

Jövőbeli tervek

Egy belevaló pár már rég a lagzi gondolata előtt szövögeti a közös jövőjük alapjait. Főleg a férfiakra jellemző ebben az időszakban, hogy behúzzák a kéziféket, és elkezdenek hezitálni. Egy olyan férfi, aki készen áll a házasságra soha sem húzza párja idejét és bátran beleveti magát a házasság mély vizébe.

Aki túlságosan sokat gondolkodik és variál, nem biztos, hogy a legjobb fél lesz egy hosszan tartó házassághoz.

tumblr_mdjw2zg3ki1rlnjw2o1_1280.gif

Felkészülés a gyerekvállalásra

Mai rohanó világunkban egyre inkább az a jellemző magatartás, hogy előbb a gyerekek, aztán a házasság. Ettől függetlenül a párválasztás egyik fő kérdésköre a családalapítás. Ha érzéseitekben, teljes mértékben biztosak vagytok, akkor nyilvánvalóan nem lehet probléma a trónörökösök felnevelésében sem, viszont ’teszteljétek’ egymást, mielőtt belevágtok a gyerekvállalásba!

Szavak és tettek különbsége

Mondani mindent lehet, viszont a másik fél tettei magukért fognak beszélni. Egy, a házasságra már készen álló pár tagjai nem viselkedhetnek úgy, hogy abba bele lehessen kötni!

komment
süti beállítások módosítása