5 ok, amiért megéri a nyáron egyedül maradni

2016. augusztus 08. 06:05 - Góra Dániel

Miért csinálsz ekkora ügyet abból hogy, nem találtál párt a nyár hátralévő részére? Ne foglalkozz ezzel, csak menj és élvezd az életet, hidd el, ennek is számtalan előnye van!anh1-1468769046306.jpg

1. Több szabadidő, mint gondolnád!

Ha nem egyedül vágtál volna bele a nyárba, akkor az időd nagy részét a pároddal töltötted volna. Ez szép dolog, és semmi probléma sincs ezzel, de ha nincs senkid, akkor azt tehetsz amit csak akarsz, abban az időben, amikor éppen jól esik. Ennek a rengeteg szabadidőnek további előnye még, hogy bármikor elmehetsz nyaralni, nem kell senkinek sem előre bejelenteni mindezt. Szánj időt magadra is, ez a nyár szóljon arról, hogy élvezed az életet és senkivel sem foglalkozol!

2. Óriási bulik a barátaiddal

Ha már kellően barna vagy és unod már a strandokat, akkor élvezd a nyarat a barátaid társaságában! Szervezzetek különböző bulikat, ahová csak szingliket hívtok meg! Azért, mert nincs jelenleg párod miért kellene otthon ülnöd és a falakat bámulni? Különben is, az ilyen bulik kiváló lehetőséget nyújtanak megtalálni az igazit!

8a1626b0cc8e3fa7285f0b767e6486b3-1170x705.png

3. Nem kell az ágyon osztoznod

Nincs is szebb, mint egy hosszú nap után beesni az ágyba, ahol a párodat átölelve tudod kipihenni a nap fáradalmait. Szingliként azonban rádöbbensz, hogy hiába hiányzik párod éjjeli ölelése, nagyon is kényelmes, ha egyedül aludhatsz az ágyban. Reggel nyugodtan megteheted, hogy visszafekszel még öt perce, hiszen senki sem mondja azt, hogy ne tedd. Ezeket feltétlenül élvezd ki, hiszen ezt a 'kényelmet' csak az egyedüllét adhatja meg Neked!

4. Szabadon flörtölhetsz

Valld be nyugodtan, flörtöltél már úgy, hogy közben vártak otthon! Ezeket a rövidebb-hosszabb ideig tartó flörtöket ártatlan játékoknak fogtad fel, bele sem gondoltál abba, hogy az adott illető esetleg többet is lát ebben, mint egy 'játék'. Most azonban nem kell ettől tartanod, szingliként bűntudat nélkül belemehetsz többe is, mint egy kis flört.

large_3_54dd1bcfe087c34a6e9a6f4a.jpg

5. Körbejárhatod akár az egész világot is

Fiatal vagy és szingli, ráadásul tombol a nyár. Lehet, hogy nem ezekkel a szavakkal jellemeznéd életed egyik legmozgalmasabb hónapját, azonban ebből is több, örökre szóló élményt lehet kihozni, mint azt gondolnád. Fedezz fel új városokat, ismerj meg új embereket és élvezd az életet!

Mire jó a fiatalságod, ha arra pazarolod, hogy otthon ülsz és a plafont bámulod?

komment
süti beállítások módosítása