Hogyan légy szexi, anélkül, hogy mindent megmutatnál?

2018. július 06. 06:05 - Góra Dániel

Sok nő még mindig nem tudja, hogyan legyen szexi, hogy mindez kényelmes és titokzatos is legyen egyben.tumblr_ln1q8a3arm1qdmf7ao1_500_large.jpg

Néha a nők abban a téves gondolatban hisznek, hogy egy férfi érdeklődését csak akkor tudják felkelteni, ha valami dögös ruhát viselnek. Ez a megállapítás főleg az egyéjszakás kalandokat kereső férfiakra igaz, a többségre azonban nem. A legtöbb férfinek szüksége van néhány apró jelre a nőtől, bizonyításképpen, hogy nem egyoldalú a közeledési szándék.

De akkor hogyan lehet felkelteni a férfiak érdeklődését úgy, hogy ne csak a külsőségekre figyeljenek, mégis ismerkedni akarjanak?

1. Mindig mutasd meg, hogy figyelsz rá

Egy olyan randin, ahol mindkét fél részéről megvan a vonzalom, a legtöbb férfi rövid időn belül flörtölésbe kezd, hogy megnézze, mennyire hajlandó ilyen kis játékokba belemenni a hölgy. Erre többféleképpen lehet reagálni, de az egyik leghatásosabb, egy apró simítás a férfi kezén, azért, hogy érezze, figyelsz rá. Szintén hatásos még, ha egy kicsit közelebb hajolsz, hogy 'minden szót tisztán hallhass.' Nézz mélyen a férfi szemében, és mosolyogj, amikor valami érdekeset, vagy szépet mond rólad!

2. Flörtölj apró gesztusokkal

Ahelyett, hogy szemben ülsz vele, miért nem ültök egymás mellé? Ha félsz attól, hogyan reagálna arra, ha megérintenéd, simítsd végig a kezed a karján, és mondd azt, mennyire tetszik az inge. Másik egyszerű módja a flörtnek, ha a térdére teszed a kezed, majd megdicséred a nadrágját. Ha úgy érzed ebben elég bizonytalan vagy még, ne aggódj, gyakorlat teszi a mestert!

tumblr_inline_nsxb4fuysm1sa7wf2_500.gif

3. Utasítsd vissza játékos formában

Az egyik legnagyobb hiba, amit nő elkövethet egy randin az, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor a szexre vált át a téma, és elzárkózik mindenféle ehhez a témakörhöz kapcsolódó beszélgetéstől. Ezzel, az esetek többségében teljesen el is vágja magát az adott férfitól.

Nyilvánvalóan nem egy könnyű élethelyzet, amikor egy férfi egy az egyben kifejezi szexuális érdeklődését irántad, viszont ha nem szeretnéd, hogy idő előtt véget érjen a randi érdemes néhány szabályt játékos módon lefektetni. Amikor mindez eljut a férfi tudatáig, azonnal rájön, hogy Te egy sokkal keményebb dió vagy, mint azt ő gondolta. Ez arra a lépésre fogja őt ösztönözni, hogy elhívjon egy újabb randira.

4. Ne jöjj zavarba, ha a szexre terelődik a téma

Ha zavarba jössz, pusztán a szex hallatán, akkor valószínűleg nem tudod pontosan, hogy mit is szeretnél a szemben ülő embertől. Egy tudatos nő tisztában van a szexuális kisugárzásával, és nem ijed meg ha flörtölnek vele. Bele megy a flörtbe, de nem kapható meg két szép bók után!

A férfiak pontosan az olyan nőket keresik, akik igazi kihívást jelentenek számukra, nem azokat, akiket azonnal meg lehet kapni!

komment
süti beállítások módosítása