6 árulkodó jel, hogy a barátod elégedetlen az öltözködéseddel!

2016. október 09. 06:05 - Góra Dániel

Nagyon nehéz lehet megmondani, hogy mikor is elégedett a barátunk öltözködési stílusunkkal, főleg akkor, ha folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire csinosak vagyunk. Annál is inkább, hogy általánosságban a férfiaknak nem mindig őszinték, ami az igazságot illeti. Éppen ezért érdemes ismerni a következő hat jelet, amelyek azt bizonyítják, hogy a barátunk nem elégedett az öltözékünkkel!

tumblr_inline_mxj01jhuou1stgdd3.jpg

1. Állandóan szóvá tesz a rajtad található ruhákból legalább egyet!

Szinte nincs nap, hogy ne tenne említést a ruháidra? Esetleg azt hangoztatja, hogy túlságosan fiús ruhákat hordasz?  Gyakran említi meg, hogy furcsán nézel ki? Ha ezen kérdésekre igen a válasz, akkor bizony az a barátod célja, hogy valamival nőiesebb, vagy elegánsabb ruhákat ölts magadra! Érdemes tehát változtatni!

2. Gyakran más lányokhoz hasonlít!

Ha mindennapos dolog az, hogy más lányokkal összehasonlít, akkor bizony az a fiú célja, hogy üzenjen neked. Esetleg, ha azt is hallod tőle, hogy az a másik lány mennyire szép abban a ruhában, akkor ez már egy egyértelmű utalás arra, hogy itt az ideje a változtatásra!

b06vibwccaaukcs.png

3. Segít kiválasztani a neked megfelelő ruhákat!

Ha a barátod gyakran emlegeti, hogy menjetek közösen vásárolni, akkor az szintén egy árulkodó jel lehet. Arról már nem is beszélve, ha ő válogatja neked a ruhák többségét. A harmadik nagyon erős célzással bíró gesztus, ha minden alkalomra ruhákat vásárol, amelyekben minden pillanatban téged csodál. Ezekben az esetekben ne habozzunk, próbáljunk változtatni!

4. Zavartan érzi magát a társaságodban.

A barátod kényelmetlenül érzi magát egy közös vacsora alkalmával, vagy éppen csak az utcán sétálva zavarban van melletted, akkor ezen jeleken keresztül próbál figyelmeztetni, hogy nem teljesen tetszik a stílusod. Ilyen esetekben nem szeretné szemtől-szembe megmondani a véleményét, tehát ezekből az utalásokból kell rájönni a megoldásra!shorts.jpg

5. Azt kéri tőled, hogy cseréld le a ruhatárad nagy részét!

Ha a barátod egyértelműen arra kér, hogy viselj valami szexibb és elegánsabb ruhát, akkor nagy valószínűséggel arra hívja fel a figyelmed, hogy cseréld le a ruhatárad egy részét. Ez az egyik legegyszerűbb figyelmeztetés, hogy a barátod nem elégedett a ruháiddal, és szeretne valamivel vadabb darabokban látni!

6. Folyamatosan panaszkodik az öltözködési szokásodra!

Zárásként, ha a barátod gyakran panaszkodik az öltözködési szokásodra, akkor ez az a jel, amikor már nem is szeret úgy igazán a ruháidban rád nézni! Ez akkor is igaz, ha nyíltan nem mondja el véleményét, de folyamatosan panaszkodik rád és a ruháidra. Nyilvánvalóan ez annak a jele, hogy nincs a stílusoddal megelégedve!

komment
süti beállítások módosítása