A kisimult ébredés 3 legfőbb szabálya

2017. szeptember 24. 06:05 - Góra Dániel

Leverten ébredsz? Már korán reggel eleged van a napi teendőkből? Nehezen tudsz csak felkelni? Ezek sokunk problémái, azonban néhány apró trükkel ki lehet küszöbölni őket!tumblr_o37hvtxsyn1qkx15yo1_1280.jpg

1. Pozitív elalvás egyenlő pozitív ébredés

Csak a pozitív dolgokra szabad gondolnunk lefekvés előtt! Ilyenkor mindenkinek az a kérdése támad, hogy miért? Nos, azért, mert a pozitív elalvás után nagy valószínűséggel fogsz jobb bőrben felkelni,  mintha csak a negatív dolgokra koncentrálnál. Lehetünk bármennyire is nehéz helyzetben, ha pozitívan fekszünk és kelünk mindent más színben fogunk látni és a problémákat is sikeresebben fogjuk megoldani majd .

2. Egy jó könyv mindig ellazít

Az alvásunk minőségét az is rontja, hogy a legtöbb ember lefekvés előtt internetezik, tévét néz vagy éppen számítógépen játszik. Azonban, ha a technika vívmányait kizárjuk és helyette egy könyvet olvasunk a lefekvésünk előtti utolsó órában, akkor sokkal nyugodtabban tudjuk álomra hajtani a fejünket. Arról nem is beszélve, hogy az esti olvasás mennyire javítja kreativitásunkat.

3. Gondosan megválasztott szín

Bármilyen meglepő, de a rossz felkelés egyik fő okozója maga a szoba falának színe. Gondosan kell kiválasztanunk a megfelelő színt, hiszen ez nagyban javítja az alvásunk minőségét is. A szín mellett fontos szerepet játszanak a kisebb kiegészítők is, amelyekkel még hangulatosabbá tehetjük szobánkat. Nem kell óriási dolgokra gondolni, egy festmény a falra, vagy egy virágcsokor sokkal otthonosabbá teheti a hálószobánkat.

 

komment
süti beállítások módosítása