7 tipp lányoknak, hogy tavaszra megtalálják párjukat

2017. február 08. 06:05 - Góra Dániel

"Love is in the air" - szól az örökbecsű dal refrénje. Nemsokára beköszönt a tavasz és az emberek újra előbújnak téli rejtekeik mögül. Íme 7 tipp a lányoknak, hogy ne maradjatok pár nélkül tavasszal!343013798.jpg

1. Légy önmagad!

Az egész szerelem dolog onnan kezdődik, hogy mindig add önmagad! Ha mást mutatsz, mint aki valójában vagy, akkor soha sem leszel boldog pároddal. Ráadásul az idő múlásával, amikor az ember okvetlenül sem azt a 'másik' személyt mutatja több nézeteltérés is lehet köztetek!

2. Hallgasd meg őt is!

A férfiak szeretnek saját magukról beszélni, így egy olyan társ, aki meghallgatja őket nagyon vonzó lehet számukra.

3. Mosolyogj sokat!

Ha a férfinek jó a humora, akkor azt mindenképpen a mosolyotokkal tudjátok a legjobban megmutatni. Egy olyan nő, akinek általánosságban is jó a kedve sokkal vonzóbb a férfiak számára.

tumblr_inline_o0q13t6vjw1t7z78b_500.gif

4. Légy más, mint a megszokott!

Az egyik leghatásosabb módszer, ha megpróbáltok egyediek lenni. Meg kell tudni mutatni azt, hogy ti mások vagytok, mint egy 'átlag' lány!

5. Kényeztesd el finomságokkal!

A régi mondás, miszerint minden férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út mindmáig megállja a helyét! Egy remek tortával, vagy vacsorával minden férfihez közelebb lehet kerülni!37598-sweet-and-tasty-donuts.jpg

6. Flörtölj!

Sokan azt mondják, hogy a flörtölés nem a legjobb párkapcsolati módszer, azonban azt kell mondani, hogy igenis az! A férfiak szeretik, ha társuk a tenyerén hordozza őket (ugyanez persze fordítva is igaz). A leendő barátotok meg fog őrülni, ha bevetitek ezt a sokak által leszólt módszert!

+1.Hagyj magad után egy kis rejtélyt!

Ne legyetek már az első találkozás alkalmával nyitott könyv a fiúnak! Ha hagytok még titkokat egy adott randi után, akkor a férfiak sokkal jobban ragaszkodnának egy újbóli találkozáshoz, bízva abban, hogy akkor már több mindent tudhatnak meg rólatok.

komment
süti beállítások módosítása