6 tipp, amiket ha betartasz nyert ügyed van a párod szüleinél

2018. augusztus 27. 06:05 - Góra Dániel

Szakértők azt mondják, hogy körülbelül 20-30 másodperce van egy embernek arra, hogy megkedveltesse magát egy idegen emberrel, legyen szó állásinterjúról, vagy akár párod bemutatkozásáról. Nyilvánvalóan nem fél percre tervezel ezért érdemes megfogadnod néhány alapszabályt!candle_light_05.JPG

1. Az alkalomhoz illően öltözködj!

Az egyik leggyakoribb hiba a nem megfelelő ruha kiválasztása. Nagyon fontos, hogy az alkalomhoz illően öltözz fel! Nyilvánvalóan nem kell estélyiben megjelenni, de egy alkalomhoz illő ruha sokat dob az összképen. Általánosságban pedig az előző pontban is leírt dolog érvényes, kerüld el a szélsőségeket!

2. Szolid sminket használj!

A sminkeléssel nincsen semmi probléma, hiszen manapság minden nő sminkeli magát. A párod szüleinek biztosan nem fogsz tetszeni, ha túl harsány színeket, illetve erős sminket használsz, hiszen az első találkozás alkalmával nagyon fontos a szélsőségek elkerülése.

3. Ne használj túl sok parfümöt!

Parfümhasználatkor fontos dolog, hogy ne fújj magadra túlságosan nagy mennyiséget. Előfordulhat, hogy a párod édesanyja, vagy édesapja érzékeny a túl tömény illatokra, akkor pedig a remek bemutatkozásnak azonnal lőttek!

marilyn-perfume.gif

4. Ne vigyél semmit sem túlzásba!

Amikor elérkezik a nagy találkozás pillanata légy tisztelettudó és rendes azonban ne vidd túlzásba sem! Például, ha a barátod szüleinél vagytok hivatalosak, az egy jó pont lehet ha segédkezel a konyhai teendőkben, azonban az erőltetettséget a leendő anyósod és a párod is műnek fogja érzékelni!

5. Légy nyugodt!

Függetlenül attól, hogy hová alakul a találkozó, mindig maradj nyugodt! Ez egy olyan jel lesz a barátod családjának, hogy te egy nyugodt ember vagy, akivel jó egy társaságban lenni. Ráadásul ez segít ellazítani a körülötted lévőket, így megtudod magad kímélni a kellemetlen kérdésektől is!

6. Ne ócsárold a munkahelyed!

Ne mondj rossz szavakat a munkahelyedről, különösen akkor, ha nem is szereted! Próbáld meg úgy bemutatni az állásod, hogy büszke vagy arra, hogy itt dolgozhatsz. Mindenki tudja, hogy az élősködő főnökökkel, vagy az érthetetlen munkatársakkal nem egyszerű az élet, de panaszkodással bemutatkozni még nehezebbé teszi majd az életed!

komment
süti beállítások módosítása