Mivel lehet Valentin-nap után is igazán lenyűgözni a lányokat?

2017. február 23. 06:05 - Góra Dániel

Bár a Valentin-nap erre az évre lecsengett, senkinek sem szabad azt gondolnia, hogy csak ezen az egy napon kell meglepetést okoznia a párjának. Lássuk milyen kisebb-nagyobb trükkjei vannak egy romantikus meglepetésnek!shutterstock_183750056.jpg

Készíts számára videót

Szeretetedet úgy is kifejezheted, ha egy videó keretein belül mondod el neki, mennyire fontos számodra. A kész felvételt töltsd fel valamelyik videómegosztó oldalra és küldj neki egy komoly hangvételű e-mailt. A dolog sikeressége garantált, csupán arra kell ügyelned, hogy összeszedett legyen a mondanivalód!

Énekeld el a kedvenc számát

Ehhez pedig egyáltalán nincs szükséged ahhoz, hogy jól énekelj! Tanuld meg a kedvenc dalát és egy előre megszervezett időpontban add elő neki. Ha még romantikusabbá szeretnéd tenni a pillanatot kérj fel egy gitárost is, aki segíti a produkció sikerességét.giphy_1.gif

Fejezd ki a szerelmedet egy repülőgépen

Találjatok ki valamilyen romantikus úti célt, ahol kellően nyugodt körülmények között, csak egymásra tudtok figyelni. Amikor már felszállt a gép, pattanj fel a székedből, rohanj a gép elejére, majd bele a mikrofonba, hogy mennyire szereted őt. (Ehhez nyilvánvalóan nem árt a repülőgép személyzetének engedélyét kérni, de ki mondana nemet egy ennyire nemes gesztusra?)

Romantikus vacsorához, mindig gyújts gyertyát is!

Minden romantikus este klasszikus, de elengedhetetlen kelléke a gyertya. Sokkal személyesebbé teheted az estét, ha saját kezűleg készíted el párod kedvenc ételét. - Kapcsold le a villanyt, gyújtsd meg a gyertyát és élvezzétek egymás társaságát!

267711-romantic-tea-lights.gif

Vidd el arra a helyre, ahol először találkoztatok

Ez tipikusan egy olyan gesztus, amiért odavannak a nők, még akkor is, ha ezt egyáltalán nem mondják el. Felidézni az első estének minden egyes percét és visszatekinteni a kapcsolatotok ezen időszakára nagyon felemelő érzés.

komment
süti beállítások módosítása