4 tanács, hogyan légy megnyerő már az első randin

2018. szeptember 06. 06:05 - Góra Dániel

A legtöbb nő nagy izgalmakkal vág neki az első randinak, hiszen attól tartanak, hogy nem nyerik el kiszemeltjük tetszését. Ettől azonban nem kell tartani, hiszen a megoldás egyszerűbb, mint hinnéd! Most mutatunk négy egyszerű tanácsot, hogyan légy vonzó már az első randin!o-dating-facebook.jpg

1. Tedd el a telefont!

A mai világban az "okos kütyük" nélkül nem egyszerű létezni. Azonban nincs annál bosszantóbb, mint amikor azt kell bámulni a partnerednek, hogy te egész idő alatt a telefonoddal vagy elfoglalva, nem pedig vele. Nyilvánvalóan azért randiztok, mert valamilyen szinten megkedveltétek egymást, és szeretnétek hosszabb időt egymás társaságában eltölteni. Éppen ezért tedd a telefonodat a táskád mélyére és élvezd a társaddal eltöltött közös perceket!

unnamed.jpg

(Kattints a Bondára, hogy ne maradj le Életed első randijáról!)

2. Az őszinteség mindig nyerő!

Miért randizol? Azért, mert úgy érzed, hogy a szemben ülő férfival képes lennél egy hosszútávú kapcsolatban élni, viszont van néhány idegesítő szokásod, amiket csak egy jókora füllentéssel mersz bevallani, ha szóba kerülnek. Ha most belegondolsz az egészbe, akkor hamar rájöhetsz arra, hogy ez nem egy járható út már az első találkozásotok alkalmával. Használd ki ezt az ünnepi pillanatot arra, hogy olyan dolgokat is megtudjon rólad a kiszemelted, amelyre kevésbé vagy büszke. Ha kedvel, esetleg már szeret is, akkor ezután is ugyanúgy fog! Hidd el a férfiak örömmel fogják venni, ha őszinte vagy hozzájuk, amivel még jobban elnyerheted tetszésüket.

3. Öltözz kényelmesen!

Ez a pont az őszinteséghez kapcsolható. Az első randin mindenki a lehető legjobban szeretne kinézni. Azonban a gondatlanul megválasztott ruhadaraboknak meglehet a negatív hatásuk. Például, nincs is kiábrándítóbb annál, amikor megérkezel és a ruhád mellé választott cipőben nehézkesen megy a járás. Egy ilyen momentum akár az egész találkozóra rányomhatja a bélyegét, így jobban teszed, ha megmaradsz a jól megszokott daraboknál, ha nem szeretnéd egy kínos pillanattal kezdeni a randitokat.

tumblr_inline_nlhr6fpnpd1su7yy5_500.jpg

4. Maradj még préda!

A második pontban, már elhangzott, hogy a fő célod egy hosszútávú párkapcsolat kialakítása. Ha túlságosan hamar elárulsz magadról mindent titkot egy férfi nagyon hamar megunhat és tovaállhat. Azonban ha meg tudsz őrizni magadról fontos információkat, akkor a férfi tovább fog érdeklődni irántad, hiszen továbbra is érdekes leszel számára és nem fog kiégni belőle a vadászösztön.

gastrorandi_banner_1080x200_01.png

(Kattints a GastroRandira, hogy ne maradj le Életed első randijáról!)

komment
süti beállítások módosítása