5 hasznos app, amivel hatékonyabbá teheted a napod

2019. január 25. 06:05 - von Waldstein

Manapság már mozdulni sem tudunk a telefonunk nélkül. A közösségi felületeken kívül rengeteg ingyenesen letölthető hasznos alkalmazás létezik, amelyek megkönnyíthetik mindennapjainkat. Az alábbiakban öt ilyen egyszerűen használható, ám annál praktikusabb applikációt ismerhetsz meg. 

3129755454_1_6_89mxvhu3.jpg

Goodreads

Ez az az alkalmazás, amit minden könyvmolynak érdemes megismernie. Segítségével az általunk érdekesnek tartott könyvekről értékelést kaphatunk olyan felhasználóktól, akik már elolvasták. Az adott kötetből idézetek is megjelennek, ezáltal eldönthetjük, hogy megvásároljuk-e az irományt, vagy sem. 

Elsősegély - Mit kell tennem?

Habár nem mindennapi használatra készült (remélhetőleg), de jól jöhet, ha hirtelen kell cselekednünk például egy baleset esetén. Nagyon egyszerűen és érthetően mutatja be az egyes elsősegély technikákat, úgy mint a stabil oldalfekvést vagy a fulladás veszélyének felmerülése esetén teendőket. Segít diagnosztizálni egy rosszullét lehetséges okait, életet menthet a mentők kiérkezéséig. 

b1i3cjuicaasbe6.jpg

Do

Ma már hamarabb előkapjuk telefonunkat, ha eszünkbe jut egy jó ötlet vagy egy fontos tennivaló, mintsem a táskánk alján kutakodjunk jegyzettömb után. A Do hasznos lehet napi időbeosztásunk összeállításában, emlékeztetőket is beállíthatunk az egyes tevékenységekhez. Miután elvégeztük a feladatunkat vagy már nem aktuális egy feljegyzés, azonnal kihúzhatjuk a listáról. 

7 minutes workout

Egészségünk és fittségünk megőrzése nélkülözhetetlen, még akkor is, ha nem tudunk rá sok időt szakítani. Az elfoglalt emberek számára nyújt támogatást ez az alkalmazás. 7 perces tornák közül válogathatunk edzettségi szintünknek megfelelően, amelyben szerepel nyújtás is. Csodát ne várjunk, erőnlétünkben jelentős változást nem ígér, de mégis elmondhatjuk, hogy tettünk valamit az egészségünkért

kepatmeretezes_hu_6047141_phonsterletsyoustowawayyourphoneand_tcd1374c9.jpg

Water log

Mondanunk sem kell mennyire fontos a napi 2-2,5 liter folyadék bevitele ahhoz, hogy szervezetünk megfelelően működjön. Azonban egy-egy sietős napon megfeledkezhetünk róla, ebben segít ez a kis app. Saját szokásainknak megfelelően beállíthatunk bizonyos időintervallumokat, amikor inni szeretnénk a nap folyamán, az alkalmazás pedig figyelmeztet minket ez alapján. Miután elfogyasztottunk egy bizonyos mennyiségű folyadékot, regisztrálhatjuk, majd később heti lebontású grafikonon elemezhetjük, miből mennyit ittunk. 

komment
süti beállítások módosítása