5 figyelmeztető jel, hogy nem a megfelelő emberrel randizol!

2018. szeptember 22. 06:05 - Góra Dániel

A nők többsége kétségekkel ül le az első randira. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen a nők túlnyomó többsége egy hosszútávú boldog párkapcsolatot szeretne, aminek az alapjait már az első randin le kell fektetni. Nézzünk most 5 olyan jelet, ami azt bizonyítja, hogy rossz férfival randizol!

tumblr-inline-n41jdxng1j1sz074ha1bd.jpg

1. Nem tudod magadat adni előtte 

Úgy érzed, hogy egy képzeletbeli maszkot kell felvenned, amikor találkoztok? Hiába próbálod magadat adni, egyszerűen nem megy? Nos, ez egy olyan jel, amit komolyan kell venni, hiszen a leendő párod azért fog szeretni, aki vagy, szóval ne félj magadat adni! Ha ez azonban nem megy, akkor ne húzzátok feleslegesen egymás idejét!

2. Mindig csak ő beszél

Úgy érzed, hogy találkozásotok alkalmával mindig csak ő beszél, te pedig szóhoz sem jutsz? Ismerkedésetek alatt semmi másról sem esik szó, csak a róla és az ügyes-bajos dolgairól? Ez bizony jelenheti azt, hogy nem is érdeklődik annyira irántad, mint azt hitted. Ne félj váltani, keress magadnak egy olyan embert, aki mindig meghallgat és figyelmet szentel neked is!

a636f69da86138225110237fc259227e.gif

3. Túlságosan rámenős

Manapság már az, hogy mindig csak a férfi közeledik egy nőhöz gondolat kezd elhalványodni. Gyakran a nők is tudnak igen rámenősek lenni a férfiakkal szemben, ez persze fordítva is pontosan ugyanígy hangzik. Ha a Te randevútársad is ilyen, akkor valószínűleg nem vele fogod megtalálni a számításaidat!

4. Nem tudod elképzelni vele a jövődet

Fontos, hogy saját magadhoz is őszinte légy! El tudod képzelni mellette a hátralévő életedet? Lehet, hogy ez egy nagyon komoly kérdés már az első néhány találkozás után, azonban egy sarkalatos pont ahhoz, hogy el tudd dönteni, érdemes-e mellette elkötelezned magad!

5. Nem tudsz mellette boldog lenni

Ha az együtt töltött idő elfáraszt és valójában nem is érzed jól magad vele, akkor egyértelmű, hogy a lehető legrosszabb emberrel randizol! A nőnek olyan párt kell választania, aki mellett boldog, nem pedig bánatos!

Az előbb felsorolt öt jel közül egyikkel sem találkozhatsz, ha a Bonda rendezvényein szeretnéd megtalálni az igazit!

unnamed.jpg

komment
süti beállítások módosítása