4 érv, miért érdemes tavasszal megtartani az esküvőt

2017. április 27. 06:05 - Góra Dániel

Sokan úgy vélik, hogy egy tökéletes esküvőt csak is nyáron lehet megtartani, hiszen minden körülmény a legmelegebb évszakban a legtökéletesebb. Ez azonban koránt sincs így, a legtöbb szempontból a tavasz sokkal ideálisabb a házasság megkötésére.61e57d0abafeb09e9f0c916c32d85c7e.jpg

1. Tökéletes hőmérséklet

Talán egyedül a tavasz tudja biztosítani egy kültéri esküvőhöz a legmegfelelőbb körülményeket. Nincs túl hideg, de az emberekről a víz sem folyik, hiszen túlságosan meleg sincs. Ilyenkor már életre kel a természet is - a madarak csiripelnek, a harmaton megcsillannak a tavaszi nap sugarai, miközben lágy szellő járja körbe mindezt. Hogyan is lehetne szebben leírni egy tavaszi esküvő helyszínét?

2. Minden virágzik

Ami azt jelenti, hogy majdhogynem a tavasz összes virágát fel lehet használni dekoráció gyanánt.

A frissen nyílt virágokból kiváló díszítést lehet készíteni, amik nem csak a vacsora hangulatát dobja fel, de kitűnően fog mutatni a fotókon is.shg5a.jpg

3. Kültéri esküvőkre fel!

Tökéletes időjárási körülmények és gyönyörű virágok? Remek, ezeket a tényezőket össze kell kötni egy kiváló kültéri helyszínnel! A szabad ég alatt megtartott esküvők sokkal emlékezetesebbek, hiszen élettel telibb és sokkal szebb a környezet, mint bárhol máshol.

4. Tavasszal mindenki ráér

A tavasszal megrendezett lakodalmak további előnye, hogy
nagyobb valószínűséggel ér rá mindenki a baráti körötökből, hiszen kevesen mennek hosszabb szabadságra nyár előtt. Magyarul mindenki ott lehet életetek nagy napján, akit csak szeretnétek, senki sem fogja kihagyni ezt a jeles eseményt.

Nem találtad még meg az igazit? Aggodalomra semmi ok! Regisztrálj a Bondára, és találd meg életed párját!

komment
süti beállítások módosítása