Kultúrrandi azoknak, akik nem egyéjszakás kalandra vágynak

2017. május 26. 06:05 - Góra Dániel

Létezik olyan felület, ahol az, hogy komoly kapcsolatra vágysz, nem riasztóan hat, hanem előnyösen? Nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltuk!online-dating.jpg

Kertész Ágival, a Bonda alapítójával beszélgettünk arról, hogy milyen lehetősége van azoknak, akik nem kósza kalandokra, hanem életre szóló élményekre vágynak!

Kezdjük rögtön a legelején! Hogyan épül fel a Gastrorandi, Bonda és mutasd magad kapcsolata?

A Bonda alapvetően a Gastrorandiból indult, amely megtartotta az alapvető funkcióját - különböző gasztronómiai eseményeket szervezünk, ahol azokat az embereket hozzuk össze, akik meg szeretnék találni életük szerelmét.

A változtatást a név miatt léptük meg - mivel a márka külföldön is elindul, így már az első pillanatban célszerű volt egy nemzetközi branddé alakítani az egészet. Éppen ezért jött a Bonda, ami köteléket, kapcsolatot és biztonságot jelent.

A mutasd magad pedig az oldal szlogenje, ami pontosan arra irányul, hogy az emberek merjék megmutatni magukat, és ne vesszenek el az online térben.

Az elnevezésen kívül változik még valami más is?dsc_0076.JPG

Az oldalon semmiféle különbséget nem lehet majd észrevenni, a színeket és a logót is változatlanul hagytuk.

A legfőbb hangsúlyt továbbra is a rendezvényekre fektetjük. A programok teljesen kötetlenek és változatlanul gasztronómiával és művészettel kapcsolatosak.

Minden eseménynek egy külön tematikája van, egyszer borkóstolót szervezünk, máskor pizzasütést, vagy akár egy kötetlen előadást.

Ilyen színes rendezvénykínálathoz rengeteg helyszínt kell felkutatni. Mi alapján választjátok ki egy rendezvény helyszínét?

Nagyon fontos számunkra, hogy olyan helyekre tudjuk invitálni a jelentkezőket, ahol szívesen látnak minket, és örömmel bonyolítanak le egy rendezvényt a közreműködésünkkel. Ez a helyszín lehet egy 10 főre tervezett szabaduló szoba, vagy akár egy lakásétterem is. A lényeg, hogy a minőség az minden esetben passzoljon a Bondához, és ahhoz az értékrendhez, amit képviselni szeretnénk.

Hogyan épül fel maga az oldal? Hogyan lehet majd egy rendezvényre jelentkezni?dsc_0064.JPG

Az oldal ingyenesen használható, ahol korlátlanul tudsz beszélgetni az általad is kedvelt emberekkel, viszont néhány fontos dolgot nem látsz, amit szeretnél. Pontosan ezért lehet előfizetni az oldalunkra, amely számtalan előnnyel jár. Többek között előfizetőink

  • minden eredetileg elrejtett tartalmat látnak
  • sokkal olcsóbban juthatnak hozzá egy adott rendezvény jegyeihez
  • minden esemény alatt látni fogják, kik azok a felhasználók, akik részt fognak venni a következő rendezvényen

Nyilván a nem előfizetett tagok is részt vehetnek majd a rendezvényeinken, de ők az előfizetett tagokkal szemben csak azt fogják látni, hogy hányan jelentkeztek már az adott eseményre.

Az oldal legnagyobb különlegessége a hírfolyam. Lényegében ez úgy működik, mint a facebook falad – az általad kedvelt emberek aktivitását tudod majd nyomon követni. Férfiak esetében, ha kedvelsz egy nőt, akkor látni fogod, hogy melyik rendezvényünkön fog részt venni, így pontosan tudod majd, hova érdemes neked is elmenni.

A rendezvényeink során a „belépőjegy” ára maximálisan lefogyasztható.

A randizást egy új szintre emeljük, hiszen mindent kézhez kapnak a regisztrált felhasználók. Eljönnek, jól érzik magukat, új emberekkel ismerkednek meg és még közben enni is tudnak egy jót.

Mi ösztönzött arra, hogy ezt az egészet megalkossátok?
dsc_0073.JPG

Legfőképpen az, hogy rendezvényeinken olyan emberek tudják egymást megismerni, akik az online felületeken egyáltalán nem találtak volna egymásra. Simán előfordulhat, hogy valaki három kilométerrel távolabb lakik, vagy éppen két évvel idősebb és máris kikerültek egymás keresési feltételeiből. A Bonda, a rendezvényeivel pontosan ennek vet véget.

Gondolom akkor komoly kutatások előzték meg a megalapítást.

Így van, mielőtt létrehoztuk a Bondát, sokat beszélgettünk társkeresőkkel, és többfajta piacmonitorozást  is végeztünk ebben a témakörben. A legtöbb nő azonban ugyanazt mondta: bármely társkereső oldalra történő regisztráció után rövid időn belül több száz üzenetet kap, amire nyilvánvalóan képtelenség válaszolni. Ennyi felkérés közül pedig soha sem tudták eldönteni, hogy milyen szempont szerint válaszoljanak.

Éppen ezért azt mondjuk a Bondánál, hogy ne levelezgessetek! Gyertek el valamelyik rendezvényünkre és találkozzatok! Tudd meg mi van a másik fejében, és nézz a szemébe!

Milyen hosszútávú céljaitok vannak a Bonda kapcsán?dsc_0131.JPG

Nem szeretnénk Magyarország legnagyobb létszámú társkeresője lenni, sokkal inkább azok, akik a leghatékonyabban hoznak össze valódi párokat. A komoly kapcsolatra vágyók felé nyitunk, akik valóban életük szerelmét keresik.

Olyan embereket szeretnénk összekötni, akiknek tényleg egyezik az érdeklődési körük, hiszen a rendezvények ezt már alapvetően determinálják. Például ha egy boros rendezvényre megyek el, akkor ott valószínűleg olyanok lesznek, akik eziránt érdeklődnek. Így nem leszek csalódott, ha 10-15 ember legfőképpen a borokról fog beszélgetni velünk.

Ahogyan azt már említettem az oldalt chat funkcióval is elláttuk, de az egésznek a lelke a rendezvényekben keresendő - személyes találkozások, élő rendezvények, élő emberek közötti kommunikáció. Legyen ez a rendezvény egy kapcsolatteremtési lehetőség, másrészt pedig legyen ez egy színes, izgalmas esemény, ahová akkor is elmennék, ha már van párom.

Itt ér össze a filozófiánk, vagyis a komoly kapcsolatra vágyók összehozása, és a mottónk - a Mutasd magad! szlogen. Komoly szándék, személyes találkozások, gyors és szórakoztató eredmény. Ez röviden a Bonda története. 
komment
süti beállítások módosítása