4 figyelmeztető jel, ami bizonyítja nem a hozzád való emberrel randizol

2017. június 01. 06:05 - Góra Dániel

Minden nőnek vannak félelmei amikor először randizik egy férfival. Valószínűleg nem ok nélkül, erről a férfiak is nagyban tehetnek.declaracao-de-amor-mais-bonita-de-sempre.jpg

A negatív jelekből viszont rögtön lehet tanulni és oda lehet rájuk figyelni. Íme négy jel, ami arra utal, hogy nem a hozzád illő emberrel randizol.

1. Egyszer sem nyűgözne le, viszont tőled mindig elvárja

  • Úgy érzed, hogy egy álarcot kell viselned, miközben beszélgetsz vele?
  • Próbálod lenyűgözni, de folyton csak követel és semmit sem viszonoz?

Két kemény, ám őszinte kérdés, amelyekre ha nem tudsz megfelelő választ adni, akkor bizony ez az egész hiábavaló. Bármennyire is jól néz ki, vagy úgy gondolod, hogy mennyire illenétek egymáshoz, ha nem azért szeret, aki valójában vagy, akkor bizonyára nem ő lesz álmaid férfija.unnamed.jpg

(Ha eleged van az egy éjszakás kalandokból! Most egy hónapos ingyen prémium tagsággal! Kattints a képre a részletekért!)

2. Egyszer sem hallgat végig

Előfordult már, hogy egy randin sem hallgatott végig? El szeretted volna mondani neki a bánatod, azonban ő teljesen másról kezdett beszélgetni?

Bezzeg, amikor neki van egy rosszabb napja maximális törődésre vágyik, és utálja ha nem figyelsz rá. Hagyd ezt az egészet, nem éri meg erőltetni!

Ennél sokkal jobbat érdemelsz!

3. Nem tudod elképzelni vele a jövőt

Légy őszinte saját magadhoz! El tudod képzelni vele a jövőd, vagy akár azt hogy leéld mellette az életed? Amennyiben nem, felesleges magad azzal áltatni, hogy úgy is minden rendben lesz. Mondd meg neki őszintén a gondolataidat és keress egy olyan férfit, aki mellett szívesen élnél akár évtizedeken keresztül!tumblr_inline_ont7gypyla1ugrjsw_540.jpg

4. Nem érzed magad teljesen boldognak, amikor találkozol vele

Ezt nyilván mindenki rögtön érzi saját magán, inkább azért érdemes megemlíteni, mert nem mindenki meri bevallani saját magának. Fontos, viszont hogy a barátod mellett teljes és boldog légy, így ha ez nincs meg, akkor kár ezt az egész dolgot erőltetni.

+1. Nem a megfelelő helyen teszed mindezt

A Bonda rendezvényein bárki megtalálhatja élete szerelmét életkorra és érdeklődési körre lebontva. Csak rajtad áll, mikor találod meg az igazit! Csatlakozz most!

komment
süti beállítások módosítása