4 ok, miért lesz az első randiból egyben az utolsó is

2017. június 06. 06:05 - Góra Dániel

Az első randi mindkét félnek nehezebb egy kicsit. Nem láttátok még egymást élőben, hiába beszélgettetek sokat, maradt még kérdés bőven. A tökéletességre törekedtek, azonban nem árt vigyázni, mert könnyedén át lehet esni a ló túloldalára.tumblr_inline_o4b0ofsvmw1tlq1by_540.jpg

Lássuk, milyen okok vezethetnek ahhoz, hogy az első randi legyen az utolsó is!

Valamelyikőtök még kapcsolatban van

Hiába nem szakított még előző párjával, szeretne már valaki mást, akivel együtt lehetne. Pontosan nem tudja még, hogy mi fog történni, de semmiképp sem szeretne egyedül maradni.

Ilyenkor jobb, ha megvárjuk míg lezárja a régi kapcsolatát, mert ha komolyabbra fordul köztetek a dolog, akkor bizony számtalan félreértés lehet ebből a szituációból.

unnamed.jpg

(Ha eleged van az egy éjszakás kalandokból! Most egy hónapos ingyen prémium tagsággal! Kattints a képre a részletekért!)

Túl sokat bókol

Igen, a kevesebb néha több. Nem szabad már az első randin túlzásba vinni a bókolást, mert az erőltetettnek fog tűnni. Nem fog attól jobban kedvelni a másik fél, ha agyondicséred már az első alkalommal!tumblr_inline_nlhr6fpnpd1su7yy5_500_1.jpg

Fogalma sincs...

semmiről. Ezt úgy próbálja leplezni, hogy mindig olyan dolgokra tereli a témát, amelyek számára fontosak. Példának okáért a kedvenc könyve helyett elkezd mesélni egy általad egyáltalán nem ismert autós magazinról.

Többet iszik a kelleténél

Lényegtelen miért, ha túl sokat iszik és érdekes megjegyzéseket tesz, az rendkívül kiábrándító, ami azt jelenti, hogy ennek a kapcsolatnak a kezdete egyben a vége is lesz.

Nincs közös kapcsolódási pont

Könnyen előfordulhat az is, hogy teljesen különböző személyiségek vagytok és nem igazán köt le titeket a másik érdeklődési köre. Erre nyújt probléma kész megoldást a Bonda! Itt életkor és érdeklődési kör szerint szerveznek különböző eseményeket, így mindenki megtalálhatja a magának megfelelő társat!

komment
süti beállítások módosítása