Hogyan érheted el, hogy az első randi, ne az utolsó legyen?

2017. június 08. 06:05 - Góra Dániel

Függetlenül attól, mennyire vagy tapasztalt randiguru, az általad kedvelt emberrel való első találkozás alkalmával biztosan idegesebb vagy az átlagnál és olyan dolgokat is csinálhatsz, amivel nem feltétlenül éred el azt, hogy kapj egy második esélyt is.firstdateszivoszal.jpg

Ahogyan azt előző cikkben megírtam nem kell sok ahhoz, hogy az első randi a legutolsó legyen. Azonban ne légy pesszimista, legyen önbizalmad és érd el, hogy legyen második találkozó is. Lássuk milyen eszközök állnak rendelkezésre!

1. Engedd el!

Tudom, hogy ideges vagy és szeretnéd a veled szemben ülő embert lenyűgözni. Senki sem tökéletes, így olyan dolgokon felesleges idegeskedned, amin nem tudsz változtatni.

A legjobb, ha elfogadod a helyzetet, és megpróbálod kihozni belőle a maximumot. Ha ez mégsem sikerül, akkor pedig reménykedj abban, hogy a partnered látni fogja az emberi oldaladat és ad egy második esélyt a bizonyításra.

2. Élvezd a pillanatot!

Soha sem tudhatod, hogy melyik első randin megtörtént esetet fogod nevetve elmesélni a melletted álló emberrel az esküvőtökön! Élvezz minden pillanatot, és ne engedd, hogy az izgalom elvegyen az élményből. Lehet, hogy pont ezt a lazaság lesz az, ami miatt nem az első randi lesz az utolsó találkozótok!inline_tumblr.gif

3. Szorongsz, vagy zavarban vagy egy adott témát illetően? Urald a helyzetet!

Ha egy adott téma érintése zavarba hoz, akkor ahelyett hogy elütnéd egy semleges válasszal beszélj róla! Lehet, hogy a partneredben is vegyes érzelmeket kelt a dolog, így sokkal jobb, ha megbeszélitek és máris egy közös, pozitív élményben lesz részetek.

4. Kérdezz

Ha szeretnél egy második esélyt is, a randi végén kérdezz rá! Nem gondolhatod komolyan, hogy egész életedet egy barlangban fogod leélni, csak azért mert nem úgy sikerült az első randi, ahogyan azt elképzelted. Ha úgy érzed veszett az ügy, akkor se add fel, állj ki magadért és légy magabiztos - határozottan kérdezd meg, hogy mikor találkoztok ismét! Mit veszíthetsz, egy ártatlan kérdéssel? Maximum nemleges választ kapsz, de akkor sem dől össze a világ, biztosan okkal történt mindez.

komment
süti beállítások módosítása