Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A végzet asszonyának 5 jellemzője

2017. június 20. 06:05 - Góra Dániel

Ha ezek a szempontok nagymértékben illenek a kiszemeltedre, fel kell kötnöd a gatyát, mert lehet életed legszebb napjai következnek, de pár hónap múlva, amint elmúlik a szerelem, nem kizárt, hogy mély depresszió veszi kezdetét.femme_fatale.jpg

A femme fatale jelentése : végzetes vagy halálos nő

Titokzatos és csábító nő, aki nőiességével és erotikus kisugárzásával a férfiakat veszélyes helyzetekbe sodorja.

1. Maga a tökély

De nem csak simán szép, vagy bájos, hanem feltűnően gyönyörű, aki minden férfi tekintetét magára vonzza, ha belép egy helyiségbe. Mindezt kihívó öltözködéssel párosítja, de nem az utcasarki verziót, hanem a szolidabbat, tudja hol a határ. Kedvenc színei a fekete és a piros, szereti a tűsarkú cipőt és a combfixet. Árulkodó jel még a mély, búgó, esetleg szexisen rekedt hang, ami szinte egyből levesz bárkit a lábáról.

2. Szexuálisan ellenállhatatlan

Ez az, amire nincsen recept, és ez az, amit egyszerűen nem lehet megtanulni: valakinek vagy van ellenállhatatlan erotikus kisugárzása, vagy nincs. A femme fatale-ok vonzereje a pillantásukból észrevehető, a sötét oldalra csábítja át a férfiakat, kidobva minden észérvet. Amikor egy férfi tudja, hogy az élete - vagy több! - a tét, de mégis belemegy valami esztelenségbe egy nő miatt, na az a nő igazi femme fatale.

9f23_54abcffe.jpg

3. Egyszerűen más, mint a többi!

A különleges álomnő, akiről azt gondolta a férfi, hogy esélye sincs ilyenre az életben. Semmi hétköznapi nincsen benne, elegáns, kifinomult, különféle társaságban mozog, (lásd a Bond-lányokat, akik gyakran szintén femme fatale-ok). Elérhetetlennek kell tűnnie, és erős akarattal rendelkező, független nőnek — még akkor is, ha papíron van párja.

4. Rejtélyes!

Jó eséllyel ki fog derülni róla később, hogy rengeteg dolog van az életében, amit nem is gondoltál volna korábban. Biztosan van valami súlyos titok a múltjában, ami kihat a jelen eseményeire is. A vonzerejének egyik alkotóeleme az, hogy rejtélyes, kiismerhetetlen — ezért megunhatatlan. Mindezekért aztán hazudik is össze-vissza, de rendkívül meggyőzően teszi, és bárkit megvezet.filmnoir008.jpg

5. Feltűnően intelligens

Mármint az átlagnál és a férfiak zöménél inteligensebb. A femme fatale amiatt is különleges, hogy fel tudja mérni, kivel és mivel áll szemben, és szemérmetlenül hasznot tud húzni minden helyzetből. Jó emberismerő, okos intrikus, és nem fél a határozott döntésektől. Legtöbbször pusztán a játék élvezete motiválja, és hogy bármit megtehet a férfiakkal tudván, hogy úgysem hagyják faképnél, mert nem tudnak élni nélküle.

Képek innen és innen

komment
süti beállítások módosítása