5 tulajdonság, ami minden férfit az őrületbe kerget!

2017. augusztus 05. 06:05 - Góra Dániel

A nők külsejük alapján rengeteg férfi érdeklődését fel tudják kelteni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a megismerkedésüket követően minden férfi el tudja maga mellett képzelni az adott személyt. Néhány viselkedési probléma vagy szokás könnyen megváltoztathatja egy férfi véleményét. Lássuk azt a 7 leggyakoribb tulajdonságot, amitől minden férfi csak menekülni tud!tumblr_static_blondes-women-fashion-tagnotallowedtoosubjective-watches-jessica-stam-944043.jpg

1. Túlzott drámaiság!

Ha egy olyan nő vagy, aki nem szereti, vagy nem is tudja kordában tartani az érzelmeit, akkor számolnod kell azzal, hogy a férfiak kellő óvatossággal fognak feléd közeledni. Ennek oka, a férfiak kicsi ingerküszöbe, amely nem igazán tűri el a túlzott érzelemkitöréseket. Főleg azért sem, mert a férfiak nem elsődleges célja egy "dráma királynő" mellett leélni életüket. Így ha, továbbra is vonzó szeretnél lenne a férfiak számára, akkor változtass ezen a szokásodon!

2. Önzőség!

Azok a nők, akik életükben legalább egyszer már átestek egy komolyabb szakításon, általában önzőbbé válnak, mint azok, akik még nem. Ezen negatív tapasztalatok által a következő párkapcsolataikhoz túlzott elvárásokkal, valamint előítéletekkel kezdenek neki. Ilyenkor a nők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a saját egójukat tudják növelni, akár a párjuk boldogtalansága árán is. Így nem meglepő, ha a férfiak menekülnek az ilyen típusú hölgyektől.

3. Borúlátó gondolkodásmód!

Sajnos manapság a nők egy részének meg kell küzdenie az életükben fellépő negatív problémákkal. Ezekkel egyáltalán nem könnyű egyedül szembenézni, sőt nem is kell, ugyanis ezen problémák más szemszögből való megvilágítása teljesen meg tudja változtatni egy nő hozzáállását. Ha ezt sikerül elérni, akkor nem csak a párválasztás fog gördülékenyebben menni, de a problémákkal is könnyebben szembe tudnak majd nézni!

tumblr_njz9dr9osw1qgf1i8o1_500.gif

4. Csak a karrier, semmi más!

A mai modern párkapcsolatokban a férfiak és a nők is ugyanazt a pályát követik egy bizonyos darabig. Sikeresek, elismertek és maximálisan egyenjogúak akarnak lenni a másik féllel szemben. Néhány esetben ez azonban negatív hatással van a nők viselkedésére. Ez a hatás pedig a nőket keménnyé és közömbössé változtathatja. Ezekre a nőkre minden férfi tisztelettel tekint, hiszen komoly eredményeket értek el, azonban nem szeretnék, hogy az életükben is helyet kapjon egy ilyen kemény asszony!

5. Pénzorientáltság!

A mai pénzügyi propaganda szinte kivétel nélkül mindenkit az őrületbe kerget és folyamatosan a megélhetés nehézségeire próbálja felhívni az emberek figyelmét. Ezt vannak nők, akik azonban annyira komolyan veszik, hogy férfi mellett nem az érzelmekért vannak, hanem azért mert mellette megtalálták a pénzügyi stabilitást. Ezért a pénzügyileg stabilan álló férfiak minden körülmények között kerülik az ilyen nőket, hiszen az senkinek sem jó, ha csak a pénzéért szereti a másik fél.

ryot-money.jpg

komment
süti beállítások módosítása