4 érv, amiért nem szeretnétek nagy felhajtást az esküvőtökön

2017. augusztus 09. 06:05 - Góra Dániel

A boldogító igen kimondásának napja, talán minden ember életének leggyönyörűbb huszonnégy órája. Azonban már az esküvő szóba jövetele után felmerül a kérdés - mennyire legyen nagyszabású a lakodalom?tumblr_inline_o1ckgrz0fn1qmdpm1_1280.jpg

Manapság különböző okokból egyre kevesebben gondolkodnak több százfős esküvőkben. Ha Rátok is igazak a soron következő érvek, akkor bizony Ti is ebbe a csoportba tartoztok!

Családi viszályok

Egy hangulatos lagziban, amikor már a megfelelő mennyiségű alkohol is elfogyott, bizony előfordulhat, hogy a családtagok között, felszakadnak a több évvel ezelőtt megtörtént veszekedések által ejtett sebek. Nyilvánvalóan Ti vagytok azok, akik a legjobban ismeritek családtagjaitokat, és már előre féltek egy komolyabb veszekedéstől. A családi viszály elkerülését azonban egy szűkebb körben megszervezett esküvővel tökéletesen meg lehet előzni. Egy esküvő egyébként is arról szól, hogy összehozza a családot, nem pedig arról, hogy fokozza az elmérgesedett helyzetet.

Mindig kis esküvőről álmodtatok

Egész életetekben egy szűk körben megrendezett esküvőről álmodoztatok, ahol ismertek mindenkit és mindenkivel tudtok váltani néhány szót? Ha ez így van, akkor ne habozzatok és váltsátok valóra a gyerekkori álmotokat! Attól függetlenül, hogy egy lakodalom násznépe nem éri el a száz főt sem, még ugyanolyan varázslatos lehet a hangulat!tumblr_static_tumblr_mdjxzmyifl1rlnjw2o1_1280.gif

Nem szeretitek a nagy tömeget

Előfordulhat az is, hogy a nagy tömeg látványa csak feszültté tesz benneteket, így száz százalékban elvetitek még a nagy esküvő gondolatát is. A házasságkötés napja számtalan izgalommal jár, így eszetek ágában sincs a dolgotokat azzal megnehezíteni, hogy rengeteg embert hívtok meg életetek legszebb napjára. Ez egy olyan esemény, amire életetek végéig szeretnétek emlékezni, így a Ti döntésetek, hány ember osztozhat a boldogságotokon!

A pénztárcátok egy bizonyos határt megszab

Nyilvánvalóan ez senki számára sem titok, hogy egy hetedhétországra szóló lakodalom bizony nem olcsó mulatság. Hiába a rengeteg ötlet, ha a megvalósításhoz nem rendelkeztek a megfelelő összeggel. Inkább maradjatok a lehetőségekhez képest legjobb esküvő megszervezésénél!

Az is egy ésszerű lépés, hogy azért nem költötök sokat, mert már a jövőre gondoltok és számtalan olyan projektbe szeretnétek belevágni, ami igencsak sok pénzt igényel. Ezzel sincsen semmi probléma, sőt! Ez egy olyan megfontolt döntést, amit mindenkinek meg kell értenie. Különben is, egy kisebb lakodalom gyakran nagyobb élményt jelent, mint egy olyan, ahol alig lehet levegőt kapni, annyian vannak meghívva.

komment
süti beállítások módosítása