5 ok, miért érdemes egy olyan nővel randizni, aki imádja a kutyákat

2017. augusztus 30. 06:05 - Góra Dániel

A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. A kutyákat szerető nőknél, viszont jobb feleség nem létezik! - bár ez nem az a tipikus mondás, azonban a most következő 5 érvvel bebizonyítjuk, hogy miért is lehetne az!couple-dog-love-favim_com-650602.jpg

A kutyaszerető nők...

...nem félnek a megállapodástól.

A kutyatartás valami olyasmi, amely éveken át tartó kitartást és elkötelezettséget követel. Ebből adódóan, amikor oda kerül a sor, a kutyákat szerető nők egyáltalán nem félnek összekötni az életüket a számukra tökéletes férfivel.

...egyáltalán nem önzőek.

Minden gazdi ismeri az érzést, milyen az, amikor egy ártatlan szempár néz rá az asztal alól. Nincs ember, aki ellent tudna mondani azoknak a szemeknek, és ne adna egy keveset a vacsorájából. Akik tényleg mindent megadnak a kutyusuknak, azok még az ágyukat is megosztják szőrös kedvenceikkel. Ezek hallatán nincs is min csodálkozni akkor, ha azt mondjuk, a kutyaszerető nőktől távol áll az önzőség fogalma.

...könnyebben megbocsájtanak.

Biztosan minden kutyatartóval előfordult már, hogy hiányzott egy pár cipője, vagy éppen össze volt rágva a kedvenc lábbelik közül több is. Minden rossz ellenére a szeretet sohasem változik a kedvencek felé, és a kezdeti idegesség után mindenki megbocsájt nekik. A kutyát tartó nők az életben is hasonlóak, viszont náluk is megvan az a bizonyos határ, amit már nem érdemes átlépni!

tumblr_m0t2199jqr1rrb9qyo1_1280.jpg

...felelősségtudatosak.

Egy, esetleg több kutya tartása és gondozása nem kis feladat. Figyelmet kell fordítani arra, hogy mindig ápoltak legyenek, vagy arra is, hogy minden nap meglegyen a napi mozgásadagjuk, az állatorvosról nem is beszélve. Ha igazán felelősségteljes és gondoskodó nőt keresel, akkor már meg is találtad!

...sokkal boldogabbak, mint bárki más.

A kutyatartás segít a depresszió legyőzésében és csökkenti a stresszt.

Akik kutyákkal élnek együtt sokkal kiegyensúlyozottabbak, stresszmentesek és boldogabbak. Egy ilyen nő mellett igazi ajándék lehet az élet.

komment
süti beállítások módosítása