6 dolog, amit azonnal megnéz minden pasi egy nőn

2017. augusztus 31. 06:05 - Góra Dániel

Minden férfi mást és mást talál szépnek egy nőn - ettől függetlenül elég nagy valószínűséggel meg lehet mondani, hogy mire fordítanak extra figyelmet az erősebbik nem képviselői.mad-men-taschen-promojpg.jpg

Sztereotípiák, vagy meglepő dolgok? Mindenki döntse el maga, de tény, hogy ezeket nézik meg a legtöbbször a férfiak egy nőn!

1. Mosoly

A mosoly a vonzalom és a játékosság egyik megtestesítője a férfiak szemében. Ha egy nő mosolyog akkor vélhetőleg boldog és kiegyensúlyozott, amit így közvetít a világ felé.
tumblr_omkd83hxlb1v1iiazo2_500.gif

2. Szem

Nem véletlenül halljuk sokszor, hogy "a szem a lélek tükre." Egy nő szeméből szinte minden kiolvasható, benne van a szíve lelke, és a férfiak állítása szerint az intelligenciájuk is. Ezért sem mindegy, hogy szűkre, vagy tágra nyitott szemekkel figyeljük a másik felet, feltéve persze, ha figyelünk rá.

Akinek pedig szégyellnivalója van, nem meri nyíltan vállalni érzéseit, vagy nem mond igazat nem fog tudni a másik szemébe nézni, így szavak nélkül is képes elárulni az érzéseit.emgn-random-facts-pic-3.gif

3. Dekoltázs

Sok nő úgy gondolja, hogy minél jobban kihangsúlyozza a dekoltázsát, annál népszerűbb lesz a férfiak körében. Ez nagyrészt így van, viszont nem biztos, hogy az első komoly vizuális sokk hatására szóba is állnak vele a férfiak.

A pasik szeretnek a nyaktól lefelé kalandozni a szemükkel, így érdemes némi titokzatosságot belevinni az öltözködésbe, nem kell mindent már az első pillanatban felfedni.

4. Kezek, gesztusok, apró kiegészítők

Sok minden múlik a részleteken - egyáltalán nem mindegy, hogy merre áll egy tincs, hogyan tartod a borospoharat, hogyan rakod keresztbe a lábaidat, vagy párbeszéd közben milyen arcokat vágsz.

Görbén ülsz, vagy kihúzod magad és bátran kimersz állni a véleményed mellett, egyik sem elhanyagolható dolog.

5. Milyen az öltözködési stílusod

Az ötödik dolog, igencsak meglepőnek tűnhet elsőre. Mint az már korábban említésre került a férfiak nagyon szeretik a titokzatosságot a nőkben. A stílusos öltözködés számtalan tulajdonságot árul el egy nőről. Míg a parfüm és a smink az ízlésről, addig a kiegészítők és a cipők az életmódról és az esztétikai érzékekről árulkodnak.tumblr_mbfu3zzsc21ri9xyuo1_500.jpg

6. Popsi és frizura

Ez a két elem nem azért került a "lista" végére, mert ezek egyáltalán nem érdeklik a férfiakat, hanem azért, mert ezek teszek fel arra a bizonyos i-re a pontot. Egy kerek popsi, csillogó frizurával párosítva még varázslatosabbá tudja változtatni az összképet, azokat az elemeket, amelyeket minden férfi egyből megnéz a nőkön.

komment
süti beállítások módosítása