4 következtetés, amit a legutóbbi párkapcsolatod után le kell vonj!

2017. szeptember 05. 06:05 - Góra Dániel

A szakítás egy fájó pont az ember életében. Azonban, ha felocsúdtunk a kezdeti sokkból, akkor vonjuk le a megfelelő következtetéseket azért, hogy a következő párkapcsolatunk alkalmával már ne essünk ugyanazokba a hibákba!alone-city-fashion-girl-favim_com-952277.jpg

1. Fontos a személyiség megtartása

Minden szerelmes párt két önálló gondolkodású és szabad egyén alkot. Attól, hogy ti egy párt alkottok nem szabad feladnotok a személyiségeteket! Amikor, valamelyik fél megpróbálja átformálni a másik személyiségét, onnantól fogva kezdődnek igazán a problémák.

A saját 'magánélet' megőrzéséhez az is hozzátartozik, hogy nem engeditek egymásnak, a másik telefonjában való kutakodást. Ez a bizalmatlanság egyik jele, ami megint csak nem jelent sok jót.

2. Nem mehet a karrier a párkapcsolat rovására

Már az első randik alkalmával beleütközhettek a problémába, mikor tudtok egy újabb randit megbeszélni az állandó munka mellett. Egyik este neked nem jó, a másik nap délutánján, pedig ő nem ér rá. Bármennyire is fontos karrieretek építése, mindenképpen muszáj egymásnak elegendő időt szentelni, különben nem tudtok majd egy hosszan tartó kapcsolatot kialakítani.

3. A tökéletes pár megtalálása nem mindig hoz boldogságot is

Főként a nőkre igaz az, hogy egész életüket az elképzeléseiknek megfelelő férfi keresésével töltik. Nem szeretnének lemondani a boldogságról és a kiegyensúlyozottságról sem, viszont az a férfi, aki nem tudja átlépni a nők által előírt szintet, szóba sem jöhet. Ez azért jelenthet problémát, mert így értékes időtől fosztják meg magukat a nők, amit már soha sem tudnak visszahozni.couple-love-sad-tumblr-love-wallpapers-alone-girls-wallpapers-54u1if-quote.jpg

4. Nem kell mindenkinek minden lépésetekről tudnia

Miért kell kiposztolni facebook-ra, hogy mennyire boldogok vagytok? Vagy éppen, miért kell azt megosztani, hogy most nem találjátok a közös hangot egymással? Gyakran egy megmenthető párkapcsolatnak a túlzott nyilvánosság okozza a vesztét. Egy negatívabb hangvételű poszt után, mindenki kérdezősködik majd, amitől csak idegesebbek lesztek, amit egymáson fogtok kitölteni.

Annak ellenére, hogy egy rossz kapcsolat rengeteg fájdalmat okoz, számtalan dologra tanítja meg az embert. Amikor boldog az ember hajlamos mindent sokkal pozitívabban látni, mint amennyire valójában az, viszont ugyanez igaz a negatív gondolatokra is. Egy szakítás nem jelenti feltétlenül életetek legrosszabb szakaszát, csupán egy leckét, amit meg kell tanulnotok!

komment
süti beállítások módosítása