5 ok, miért odaadóbbak a kutyákat szerető nők

2017. szeptember 08. 06:05 - Góra Dániel

A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. A kutyákat szerető nőknél, viszont jobb feleség nem létezik! - bár ez nem az a tipikus mondás, azonban a most következő 5 érvvel bebizonyítjuk, hogy miért is lehetne az!o-walking-dog-facebook.jpg

A kutyaszerető nők...

...felelősségtudatosak.

Egy, esetleg több kutya tartása és gondozása nem kis feladat. Figyelmet kell fordítani arra, hogy mindig ápoltak legyenek, vagy arra is, hogy minden nap meglegyen a napi mozgásadagjuk, az állatorvosról nem is beszélve. Ha igazán felelősségteljes és gondoskodó nőt keresel, akkor már meg is találtad!

...könnyebben megbocsájtanak.

Biztosan minden kutyatartóval előfordult már, hogy hiányzott egy pár cipője, vagy éppen össze volt rágva a kedvenc lábbelik közül több is. Minden rossz ellenére a szeretet sohasem változik a kedvencek felé, és a kezdeti idegesség után mindenki megbocsájt nekik. A kutyát tartó nők az életben is hasonlóak, viszont náluk is megvan az a bizonyos határ, amit már nem érdemes átlépni!

617a549307bbddd3038e6c0efa591be4.jpg

...egyáltalán nem önzőek.

Minden gazdi ismeri az érzést, milyen az, amikor egy ártatlan szempár néz rá az asztal alól. Nincs ember, aki ellent tudna mondani azoknak a szemeknek, és ne adna egy keveset a vacsorájából. Akik tényleg mindent megadnak a kutyusuknak, azok még az ágyukat is megosztják szőrös kedvenceikkel. Ezek hallatán nincs is min csodálkozni akkor, ha azt mondjuk, a kutyaszerető nőktől távol áll az önzőség fogalma.

...nem félnek a megállapodástól.

A kutyatartás valami olyasmi, amely éveken át tartó kitartást és elkötelezettséget követel. Ebből adódóan, amikor oda kerül a sor, a kutyákat szerető nők egyáltalán nem félnek összekötni az életüket a számukra tökéletes férfivel.

...sokkal boldogabbak, mint bárki más.

A kutyatartás segít a depresszió legyőzésében és csökkenti a stresszt.

Akik kutyákkal élnek együtt sokkal kiegyensúlyozottabbak, stresszmentesek és boldogabbak. Egy ilyen nő mellett igazi ajándék lehet az élet.

komment
süti beállítások módosítása