Idén dupláz Magyarországon az Oktoberfest

2017. szeptember 29. 14:05 - Góra Dániel

Az idei V. Oktoberfest Budapest a Kincsem Parkba költözik 2017. október 5-8 között.fb-cover.jpg

Sokkal nagyobb területen kerül megrendezésre, mint eddig bármikor. Ez lehetővé teszi, hogy minden résztvevő felhőtlenül érezze magát és a beléptetés is gond nélkül, gyorsan történjen.

Kétszer annyi sörpaddal készülünk , mint az előző években, melyhez még egy nagy, több száz főt befogadó lelátó is kapcsolódik. Így egyszerre is sok ezer főt tudunk leültetni.

A Paulaner Nagysátor is szélesebb és hosszabb, mint az előző években, melyet még több érdekes helyszín és aktivitás egészít ki.

Fontosnak tartottuk, hogy a nyitva tartást is meghosszabbítsuk, hogy még tovább tarthasson a felhőtlen mulatozás.

A nagysátorban az idén az eddigi legmodernebb hang és fénytechnikával és kivetítőkkel készülünk a még nagyobb élmény érdekében.

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a bajor hagyományok tiszteletére, így a teljes kiszolgáló személyzetünk klasszikus „dirndl” öltözetben lesz, mind emellett a fesztiválon különleges „Oktoberfest” étkeket lehet majd kóstolni. Olyan klasszikusokat, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke, ami a legcsodásabb krumpli salátával, vagy káposztasalátával, a sült csülök, bajor kolbászkák és természetesen a bajor perec, a  Brezn. Mind emellett lesz természetesen Wiesenherzen, szív alakú mézeskalács, császármorzsa és forró rétes is.

Az első Októberfest 1810-ben került megrendezésre egy nagyszabású lóversennyel kiegészülve. Tiszteletünk jeléül a fesztivál hétvégéjén is számos ló és –agárversenyen szurkolhatunk és természetesen megrendezzük az Oktoberfest Paulaner Nagydíjat is az eseményen.

Eddig csak az első 5000 elővételes jegyvásárlónak tudtunk ajándék  eredeti „Paulaner Oktoberfest” korsót biztosítani.
Az idén, viszont 10.000 korsó áll rendelkezésre. Ne feledjétek, hogy minden évben új fajta korsót adunk. Így lesz ez az idén is.

Minden elővételes jegyvásárlónak ingyenes buszjáratot biztosítunk a Stadionoktól a rendezvény teljes ideje alatt 10 percenként. Erről a csomópontról éjjel nappal gyakorlatilag bárhová el lehet jutni. Azok a vendégek , akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni is igénybe vehetik a buszjáratot 300 Ft-ért.

Kép

komment
süti beállítások módosítása