Be szeretnéd mutatni újdonsült barátodat a szüleidnek? Ezekre a pillanatokra készülj fel leginkább!

2017. október 14. 06:05 - Góra Dániel

A felnőtté válás folyamatában eljön az a pont, amikor be kell mutatni újdonsült barátodat a szüleidnek. Azonban, a nagy számok törvénye alapján nem lesz minden egyes perce a találkozásnak felhőtlen kacagás. Nézzük, milyen szituációkra érdemes felkészülnötök!libros-sobre-moda-portada.png

Az a bizonyos kínos mosoly

Ez az egyik legvalószínűbb élethelyzet, amit át kell majd élnetek az első találkozás alkalmával. Egy jól irányzott kérdéssel azonban könnyen meg lehet törni mindezt.

Édesapád szúrós tekintete

Hidd el, ez nem ellened irányul, de értsd meg, hogy édesapádnak nem könnyű elfogadni a tényt, hogy van már nála is fontosabb férfi az életedben.

54167500-37a2-0133-3aa9-0a67ec7fcf67.gif

Neked kell a kapocsnak lenni párod és szüleid között

Mivel Te ismered mindkét felet ezért nyilvánvalóan Te leszel az a személy, aki megteremti az egyensúlyt párod és a szüleid között. Ez nem lesz egy könnyű feladat, hiszen egyszerre kell szüleid kérdéseire válaszolnod, ugyanakkor nem szabad mindebből kihagyni a párodat sem!

Mik a jövőbeli terveitek?

Igen, még "csak" a barátodként mutattad be, de a szüleid lélekben már az esküvőre készülnek. Így hát számítsatok ilyen jellegű kérdés re is.

Édesanyád biztosan ki fog térni a barátod édesanyjára is

Édesanyád egy igazi tyúkanyóként nevelt és figyelt rád, így evidens, hogy mindenképpen szeretne egy-két apró dolgot megtudni a párod édesanyjáról is.

Hogyan ismerkedtetek meg pontosan?

Bizony! Ez is egy olyan kérdés, ami gyakran elhangzik a bemutatások alkalmával. Lehet, hogy nem annyira izgalmas és kalandos, mint a szüleidé, de tutira szóba fog kerülni.

relacion-abierta-mileniales-codigo-nuevo.jpg

Mit szólnak ehhez a kapcsolathoz a barátod szülei?

Biztos lehetsz benne, hogy ez a kérdés is szóba fog kerülni, hiszen a szüleidnek sem mindegy, hogyan is vélekednek a fiatalokról a barátod szülei.

És végezetül az "üdv a családban ölelés"

Természetesen ha minden a terveid szerint halad, akkor nem lesznek problémák a párod és a szüleid között, így Ő is részese lesz majd a családi ölelésnek.

komment
süti beállítások módosítása