6 egyszerű mód, hogyan nyűgözz le egy lányt

2017. október 18. 06:05 - Góra Dániel

Minden lány élete pasijáról álmodik, aki mindennél jobban szereti és mindent megad neki. Ezzel ellentétben sok férfi gyakran nem tud megfelelően a párja kedvében járni. Pedig a megoldás nem is annyira nehéz, mint sokan gondolják?getimage.jpg

1. Légy önmagad!

Ez az első és legfontosabb pont, ha le szeretnéd nyűgözni a párod! Ha nem adod minden helyzetben magad, akkor nagyon hamar felbukkannak majd a különböző párkapcsolati problémák, hiszen életed párja nem abba a férfiba szeretett bele, aki valójában Te vagy. Nincs szükséged semmiféle túljátszásra, vagy olyan tulajdonságok felvételére, ami egyáltalán nem Te vagy. A nők egy olyan férfira vágynak, aki bármikor megtudja őket nevettetni, aki meghallgatja őket, vagy tanácsokkal látja el, végül pedig tiszta szívből tudja mondani, hogy szeretlek!

2. Romantikus vacsorához, mindig gyújts gyertyát is!

Minden romantikus este klasszikus, de elengedhetetlen kelléke a gyertya. Sokkal személyesebbé teheted az estét, ha saját kezűleg készíted el párod kedvenc ételét. - Kapcsold le a villanyt, gyújtsd meg a gyertyát és élvezzétek egymás társaságát!venera_i_neptun.jpg

3. Vidd el arra a helyre, ahol először találkoztatok

Ez tipikusan egy olyan gesztus, amiért odavannak a nők, még akkor is, ha ezt egyáltalán nem mondják el. Felidézni az első estének minden egyes percét és visszatekinteni a kapcsolatotok ezen időszakára nagyon felemelő érzés.

4. Készíts számára videót

Szeretetedet úgy is kifejezheted, ha egy videó keretein belül mondod el neki, mennyire fontos számodra. A kész felvételt töltsd fel valamelyik videómegosztó oldalra és küldj neki egy komoly hangvételű e-mailt. A dolog sikeressége garantált, csupán arra kell ügyelned, hogy összeszedett legyen a mondanivalód!

5. Énekeld el a kedvenc számát

Ehhez pedig egyáltalán nincs szükséged ahhoz, hogy jól énekelj! Tanuld meg a kedvenc dalát és egy előre megszervezett időpontban add elő neki. Ha még romantikusabbá szeretnéd tenni a pillanatot kérj fel egy gitárost is, aki segíti a produkció sikerességét.

15081200501224.jpg

6. Fejezd ki a szerelmedet egy repülőgépen

Találjatok ki valamilyen romantikus úti célt, ahol kellően nyugodt körülmények között, csak egymásra tudtok figyelni. Amikor már felszállt a gép, pattanj fel a székedből, rohanj a gép elejére, majd bele a mikrofonba, hogy mennyire szereted őt. (Ehhez nyilvánvalóan nem árt a repülőgép személyzetének engedélyét kérni, de ki mondana nemet egy ennyire nemes gesztusra?)

komment
süti beállítások módosítása