Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 tipp pasiknak, hogyan kell elnyerni egy lány szívét!

2017. október 23. 10:54 - Góra Dániel

Hogyan nyerhetjük el egy nő tetszését? Ez a gondolat már biztosan minden férfiban megfogalmazódott ha más nem legalább egyszer. Ugyanis egy dolog kiválasztani a megfelelő társat és egy másik dolog bármiféle kapcsolatot teremteni vele. Összegyűjtöttünk most öt tippet, amit ha követsz, nem fogsz közömbös maradni egyetlen lány számára sem!

3-scientific-hacks-to-feel-confident-with-women.jpg

1. Légy határozott!

Minden nő számára nagyon fontos, hogy megtalálja párjában a magabiztosságot. Ez neki is önbizalmat ad, és egy biztonságos hátteret, ahol ha szükséges vigaszt találhat. Lényeges még, hogy a nők nem egy Brad Pittet szeretnék maguk mellé társnak, hanem egy olyan férfit, aki megbízható, keményen dolgozik és, amit csinál abban a legjobb!

2. Engedd, hogy szeressen!

flirting-couple.jpeg

Ez talán az egyik legnehezebb 'feladat', hiszen itt már komoly érzelmekről is beszélhetünk adott esetben. Az, hogy szeretlek talán a legtöbbet mondott mondat, ami párok között elhangzik, azonban e mögé nem mindig társul érzelem is. A szeretet az mindig egy olyan emberrel kezdődik, aki nem közömbös számodra már az első pillanatban sem. Eljutni odáig, hogy ez az érzés fordítva is igaz legyen, nem könnyű.

3. Folyamatosan újuljatok meg!

Miután már megismerkedtél a kiszemelteddel, tudj meg róla egyre több mindent. Kerüljetek egymáshoz közelebb, és találjatok ki különböző olyan tevékenységeket, amit egyikőtök sem próbált még, de nagyon szívesen kipróbálná a másik féllel. Az ilyen programokból alakulnak ki az emlékezetes együtt eltöltött órák.

4. Kezeld egyenrangú félként!

tumblr_n1tydbtzzk1tqs1heo1_500.gif

Elsőre furának tűnik ez a tanács, hiszen minden lány szereti, ha királylányként kezelik őket. Ez abszolút igaz is, viszont eljön az a pont, amikor ennek megszűnik a varázsa, és a lány már többre vágyik: arra, hogy egyenlően kezelje őt a partnere. A régi mondás igaz: minden ember a másik felét keresi szerelmében. Akkor kezeld is úgy, mint a te saját részed!

5. Add önmagad!

Sokan állítják az őszinteség minden kapcsolat alapja. Éppen ezért ne mutassunk mást, mint ami valójában vagyunk. A lányok téged akarnak szeretni, nem pedig egy olyan embert, aki valójában nem is létezik!

 

 

komment
süti beállítások módosítása