6 dolog, amit a nők elhallgatnak párjuk elől!

2017. október 28. 06:05 - Góra Dániel

A nőket sokkal nyitottabbnak és bőbeszédűbbnek tartják, mint a férfiakat. Éppen ezért meglepő tény az, hogy a férfiaknak kevesebb titkuk van, mint a gyengébbik nem képviselőinek. Számtalan rejtély lakozik a nőkben, amiket minden férfi nagyon szeretne kideríteni, viszont ezekből nagyon kevés esetben rántják le a leplet. Nézzük mely az a hat titok, amit semmilyen körülmények között nem árulnak el párjaiknak!desktop201.jpg

1. Több törődésre vágynak!

Minden nő imádja, ha kényeztetik, illetve ha spontán 'randikkal' dobják fel a férfiak párkapcsolataikat. Már egy apró ajándék is sokat lendít azon, hogy egy nő fontosnak érezze magát a kapcsolatában. Ezen apróságok abszolút nem arról szólnak, hogy a lehető legdrágább dolgokat vegyék meg a párjuk, a lényeg, hogy mindig tudják, hogy mindennél fontosabbak nekünk!

2. Félnek, hogy egy másik nő vonzóbb lesz számunkra!

Ez az egyik legeltitkoltabb félelem a nők részéről. Igazából attól félnek, hogy egy másik nő olyat tud nyújtani, amit ők egyáltalán nem. Magyarán a nők attól félnek, hogy a párjuk gondolatait, később már a szívét is elrabolja egy harmadik fél, aki valamivel több, mint ők.

3. Több őszinteséget szeretnének!

Ez persze nem minden párkapcsolatra igaz, hiszen egy remekül működőnél nincsenek ilyen problémák. Azonban mindkét fél elvárná az őszinteséget minden kapcsolatban. Vannak dolgok, amelyeket meg tudják bocsájtani a hölgyek, a hazugság azonban nem tartozik ebbe a listába!

couple_reading.jpg

4. Megértik a fiús estéket!

Ez egy másik tipikus dolog, amit nagyon sok nő tudomásul vesz, hogy a barátjuknak szüksége van arra, hogy a régi cimborákkal bizonyos időközönként összefussanak, vagy akár elmenjenek egy szórakozóhelyre és ott engedjék ki a fáradt gőzt. Ezt a titkot azonban csak nagyon kevés férfi tudja párjáról!

5. Szeretnék a barátainkat megnyerni!

Sok nő állítja, hogy ez manapság már nem igaz, a gyakorlat azonban inkább azt mutatja, hogy nagyon is fontos egy nőnek ez! Ez röviden azt jelenti, hogy a nők mindenképp be szeretnék bizonyítani, hogy mennyire szeretik párjukat és, hogy mennyire egy remek ember valójában. Egy másik indok erre az, hogy a nők szeretnének minél nagyobb kapcsolati hálózatot kiépíteni, hogy a nehéz időkben is sok emberre tudjanak támaszkodni.

tumblr_o0gegywcyg1ugza36o1_500.gif

6. A kevesebb bók, néha több!

Minden nőnek imponál, ha a párjuk bókol nekik. Azonban eljön a pont, hogy nem kifizetődő, ha ezt tesszük, a komorabb valóság néha jobb. Például, ha a párunkon nem kifejezetten tetszik az adott ruha, amit éppen visel, akkor ne mondjuk neki azt, hogy 'gyönyörű vagy drágám', sokkal inkább egyenesebb dolog az, ha elmondjuk az őszinte véleményünket. Így a jövőben is jobban fognak adni arra, amit mondunk!

komment
süti beállítások módosítása