Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 dolog, amit a férfiak minden nőben keresnek!

2017. október 31. 06:05 - Góra Dániel

Számtalan kapcsolaton vagy már túl, de még mindig nem találtál rá az igazira? Egy hosszan tartó és biztos lábakon álló párkapcsolatot szeretnél? Ahhoz, hogy mindez valóra váljon, íme öt tulajdonság, amitől a férfiak kedvence lehetsz!tumblr_mlohjx5csa1riehawo1_500.png

1. Hagyd, hogy úriember lehessen!

A nagy kérdés: megvárod míg odamegy hozzád, vagy kezedbe veszed az irányítást és te magad szólítod le? A válasz nem annyira egyszerű, de azért az egyértelmű, hogy a férfiak jobban szeretik azokat a nőket, akik nem teszik meg az első lépést, hanem hagyják a férfit, hogy úriember lehessen és a saját ütemében közeledjen egy nőhöz!

2. Mutasd meg neki mennyire szereted!

Vannak, akik azt mondják, hogy egy férfinek nincs gyöngédebb oldala és akkor is tudja, hogy szeretik, ha nincs elhalmozva ajándékokkal. Ez részben így van, azonban minden férfi a szíve legmélyén vágyik egy kis odafigyelésre a párjától! Bizonyos időközönként egy apró ajándék vagy bármi más, amivel ki tudod fejezni a szereteted iránta, sokkal boldogabbá tehet egy férfit!

love-pictures-tumblr-4.jpg

3. Ne legyenek tabuk!

A következő állítás mindkét félre igaz: a férfiak az olyan nőket szeretik, akik tisztelik őket és adott esetben meghallgatják, ha valami problémába ütköznek. Éppen ezért nagyon fontos egy férfi számára, ha párja meghallgatja, tanácsokat ad neki és megértő a bajban.

4. Játssz vele!

Manapság már kevésbé, de azért még mindig igaz, hogy nem szükséges az első randi után ágyba bújni. Ha nagyon prózaian fogalmazzuk meg, a szex akkor tökéletes, ha a felek kölcsönösen szeretik egymást és egy egészséges párkapcsolatban élnek. Különben is, a férfiak szeretik az olyan nőket, akik nem adják meg magukat az első próbálkozás után!

algema-e1338565149926.jpg

5. Légy minden esetben a társa!

A férfiak számára fontos, hogy a barátok és a család előtt is megmutathassa, hogy egy olyan nő ül mellette, aki minden esetben támogatja és teljes mértékben mellette áll. Ha ezt tudod teljesíteni, akkor szinte teljesen garantált a siker!

komment
süti beállítások módosítása