8 dolog, aminek minden férfi autójában lennie kell

2018. február 28. 06:05 - Góra Dániel

Egy férfi számára nem létezik váratlan helyzet - mindig megpróbál a lehető legpontosabban előre gondolkodni annak érdekében, hogy bármilyen problémát a lehető legnagyobb hatásfokkal tudjon orvosolni.picture-18.png

Szerszámos készlet

Talán nem is lehetne hasznosabb dolog egy férfi autójában, mint egy szerszámos készlet. Egy megfelelően összeállított szettnek köszönhetően az apró meghibásodásokat könnyen orvosolni lehet, a komolyabbakat pedig éppen annyira, hogy el lehessen jutni a következő szervizig.

Zseblámpa

Az ördög soha sem alszik, így akár egy legsötétebb országúton is váratlan probléma léphet fel. Azért, hogy ne kelljen a sötétben tapogatnunk, praktikus, ha a csomagtartóban megbújik egy zseblámpa, így az éj kellős közepén sem érhet minket váratlan szituáció.

tumblr_static_tumblr_static_640_2.jpg

Takaró

Nem kell megvárni, míg csontig átfagysz a hatodik jégkorszak kellős közepén, ha mindig van nálad egy takaró. Napjainkban az időjárás nem ismer lehetetlent, így a pokróc jelenléte életmentő is lehet.

Telefontöltő

Nincs is rosszabb, egy lemerült telefonnál. Nyilván erre azt lehet mondani, hogy ki lehet bírni egy pár órás autóutat anélkül, hogy tartanánk a kapcsolatot a külvilággal, de rendkívül dühítő, amikor a bajban nem tudunk segítséget hívni. Egy autós telefontöltő kicsi helyet foglal, ezért vétek lenne kihagyni a kocsiból!

Futball labda

Mindenkinek szüksége van a gőz kieresztésére - függetlenül attól, hogy nyaralsz, vagy segítségre vársz soha sem jön rosszul, ha rúghat párat az ember. Soha ne feledkezz meg a saját magad szórakoztatásáról, így fontos kelléknek kell lennie egy labdának is!tumblr_m4yop6ycsj1rt1d5lo1_1280.jpg

Bikázásra szolgáló kábel

Ne kerülj kellemetlen szituációba, hogy idegenektől kelljen bikázásra megfelelő kábelt szerezned. Abban az esetben, amikor nem neked van szükséged rá, akkor pedig nevetve tudsz segíteni a felkészületlen bajbajutottakon.

Vontatókötél

Az is lehet, hogy életedben egyetlen egyszer fogod majd használni, de akkor mennyire jól fog jönni!

Dolgozó kesztyű

Tegyük fel, hogy egy nagyon fontos megbeszélésre indulsz, és hirtelen defektet kapsz. Kénytelen vagy cselekedni, hiszen nincs sok vesztegetni való időd, így hát nekilátsz a munkának. Egyetlen a problémába ütközöl -  a kerékcsere nem tartozik a legtisztább munkák közé: éppen ezért elengedhetetlen, a munkáskesztyű, amelynek segítségével nem csak a kezeid maradnak tiszták, de a ruháid is!

komment
süti beállítások módosítása