Magyarországra jön a sminktetováló világsztár

2017. november 14. 10:00 - Góra Dániel

Nataliya Yeremenko, a szálazott szemöldök tetoválás legnagyobb nemzetközi mestere először tart kétnapos tréninget Budapesten. Korábban sosem járt Magyarországon.nataliya_yeremenko.png


Az észt származású Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó teltház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stílust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója.

Patkós Alexandra sminktetováló specialista több mint három éve ismerte meg Nataliyát, és természetesnek érezte, hogy meghívja őt. A világhírű szakemberről elmondta, szenvedélyes sminktetováló, aki mind külsejében, mind szakmai stílusában rendkívül kifinomult.

Biztos vagyok benne, hogy tréningje nagy hatással lesz a résztvevőkre. Sokak sminktetováló példaképe, módszereire, trükkjeire pedig gyakorlatilag mindenki kíváncsi. Kétnapos tréningjén átfogó szemléletváltásra számíthatnak a megjelentek, és megtanulhatják a szemöldöktetoválás művészi fogásait is – nyilatkozott Patkós Alexandra.

Mint fogalmazott, a résztvevők az új stílusok elsajátításával valóban realisztikus szemöldök tetoválásokat tudnak majd készíteni.

Mivel a nők körében a szemöldöktetoválás a legnépszerűbb, ezzel a tudással a tréningen részt vevő sminktetoválók hatalmas előnyre tehetnek szert. Bátran mondhatjuk, hogy ezzel a képzéssel sok sminktetováló álma válik valóra.

Nataliya Yeremenko korábban egyszer sem járt Magyarországon, és – mint mondja – nagyon izgatott a látogatás miatt.

Sok jót hallottam erről a csodálatos országról és a fővárosáról, Budapestről. Várom, hogy végre a saját szememmel is lássam, és remélem, hogy a munka mellett jut egy kis idő városnézésre és a helyi specialitások megkóstolására is – mondta a világhírű sminktetováló.

Elárulta, hogy örömmel fogadta magyar kollégája megkeresését, mert remek embernek és rendezvényszervezőnek tartja őt. Legfőbb célja, hogy a lehető legpontosabban adja majd át tudását a résztvevőknek.

Nem garantálom, hogy azonnal tudják majd követni  a mozdulataimat, de meglesz hozzá a tudásuk, hogy kellő gyakorlással elérjék a várt eredményt. Megpróbálom az évek során szerzett értékes tippekkel ellátni majd őket – mondta.

Elárulta, meglepődött, hogy mennyien regisztráltak már az eseményre, de számára ez egy jó visszajelzés, hogy sokan bíznak benne és szeretnének tőle tanulni. A feladatot nagyon komolyan és felelősségteljesen veszi, és már alig várja, hogy kezdődjön az oktatás.

A tréningre a november 23-án és 24-én kerül sor a budapesti Aquincum Hotelben.

Kép

komment
süti beállítások módosítása