Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 ember, akivel tilos lefeküdnöd!

2017. december 03. 06:05 - Góra Dániel

A szexről nagyon sokan elfelejtenek egy nagyon fontos dolgot: csak azzal a személlyel érdemes ágyba bújni, akivel teljes mértékben megbízol és tudod, hogy az érzéseidet viszonozni tudja. Azért, hogy ennek az ellenkezője senkivel se fordulhasson elő összegyűjtöttük azt az öt embertípust, akivel tilos újra lefeküdnöd!practica-sexuala-.jpg

1. A szobatársad

Ez egy alap szabály, ugyanakkor sokan még most sem tartják be. Ez az egyik legnagyobb öngyilkosság, hiszen hiába érzelmes az adott pillanat, ha később valami probléma áll közétek akkor ez az egész együttélést megfertőzi és olyan lesz, mintha a pokolban élnétek. Nincs kifogás, egészségesebb a két lépés távolság!

2. Az exed

Ha jelenleg is egy ilyen helyzetben van, akkor ezt sürgősen be kell szüntetni! Itt is igaz az előbb elmondottak, hiába boldog az adott pillanat, ez hosszútávon egyikőtöknek sem lesz kifizetődő. Engedjétek el egymást és hagyjátok, hogy mindketten olyan emberekre tudjatok összpontosítani, akik mindkettőtöket előre visznek majd az életben.

screen-shot-2015-07-04-at-10_14_50-am-2.jpg

3. A jelenlegi párod, akivel épp szakítófélben vagy

Talán nincs is kegyetlenebb dolog az életben, mint, amikor egy olyan emberrel vagy még együtt, aki iránt valójában már nem is érzel semmit sem. Ebben az esetben a szex csak ront az eseten, hiszen a még szerető fél számára téves információkat közölsz kettőtökről. Ilyenkor két dolgod van: fel kell világosítanod a párodat a kialakult helyzetről és ezután véget kell vetni a dolognak! Kegyetlen, de így igazságos!

4. A főnököd

Ez szintén egy nagyon rossz ötlet! Ezt Te is tudod és azt is, hogy mit kell tenni egy olyan esetben, amikor nagyon felkínálkozik a lehetőség, hiszen senki sem szeretne később azt visszahallani, hogy csak azért vagy az adott pozícióban, mert te vagy a főnök szeretője!

16387663.gif

5. A barátod exe

A barátod exével lefeküdni az egyik legaljasabb tett, amit ember tehet a másikkal. Ez egy olyan dolog, ami már számtalan barátságot tört ketté. Így ha nem akarod elveszíteni a legjobb barátodat, akkor az összes exe tabu! Hidd el, jobb, ha megmarad az egészségesnek mondható távolság!

komment
süti beállítások módosítása