3 tipp, hogyan buktasd le a párod, aki éppen megcsal

2018. november 20. 06:05 - Góra Dániel

Azoknak az embereknek, akiknek már szokásukká vált megcsalni a párjukat, megvannak a kis trükkjeik arra, hogyan tudják mindezt titokban tartani. De milyen módszerekkel lehetne mégis lebuktatni őket?

z182986840_copy.jpg

Amikor a megcsalás gyanúja felmerül egy kapcsolatban, a vélhetőleg megcsalt félt nem hagyja nyugodni a gondolat. Nyilvánvalóan ki szeretné deríteni a titkot, mielőtt a párja bejelentené, hogy elhagyja őt egy másik emberért. Nézzünk most három olyan trükk, amivel biztosan kideríthető a turpisság, vagy éppen az, hogy nem volt ok a gyanakvásra.

1. A bizonyítékok módszeres összegyűjtése

Az egyetlen lehetőség, hogy bebizonyosodjon a gyanú, nem más, mint a rendelkezésre álló információk összegyűjtése. - Szimplán a memóriára való hagyatkozás nem feltétlen a legjobb módszere párod lebuktatásának. Érdemes minden egyes apró momentumot lejegyezni, hiszen érzelmileg kétes állapotban nem biztos, hogy úgy tudod gondolataidat összeszedni, ahogyan azt nyugodt körülmények között tennéd.

Ha nem vagy biztos a párod hűségében, akkor a legjobb, ha a lehető legtöbb bizonyítékot gyűjtöd össze, és ezeket megpróbálod egymással összeilleszteni.

2. Lepd meg a jelenléteddel ott, ahol egyáltalán nem számít rá

Az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb lebuktatási módszer, ha olyan helyen bukkansz fel, ahol a párod egyáltalán nem számít a jelenlétedre. Ez lehet éppen a munkahelye, a konditerem ahová rendszeresen eljár, vagy akár a barátos estéknek helyszínül szolgáló bár. Azonban nagyon fontos, hogy tudj mit mondani arra az esetre is, ha nincs igazad, hiszen a kutakodást senki sem veszi jó néven, így vigyázz, nehogy pont a féltékenységed legyen az, ami szétválaszt benneteket!

tumblr_loa6hzrlts1qcabrro1_500_large.jpg

3. Változtass az előre megbeszélt programokon

Azok az emberek, akik épp megcsalják, vagy megcsalni készülnek a párjukat, teljesen máshogy viselkednek akkor, amikor tudják, hogy a párjuk nincs körülöttük. Hogyan lehet mégis meglepetést okozni? Mondd a párodnak, hogy a mai nap rengeteg munka vár rád, és biztosan nem fogsz tudni a megszokott időben hazajönni, azonban mégis hamarabb hazaérsz, tudniillik besegítettek a kollégáid és így kevesebb munkamennyiség jutott rád.

Ilyen és ehhez hasonló szituációkkal könnyedén ki tudod deríteni, mit csinál a párod, amíg azt hiszi, hogy Te valahol máshol vagy.

komment
süti beállítások módosítása