Hogyan lépj túl könnyedén egy szakításon?

2018. november 24. 06:05 - Góra Dániel

Akinek volt már része szakításban nagyon jól tudja, hogy az ex hívogatása, vagy a háza előtti várakozás semmit sem fog megváltoztatni. De hogyan lehet gyorsan túllépni a szakításon?large_2_1.jpg

Amikor másnak kell tanácsod adni, mit ne tegyen az ember egy szakítás után, mindenki nagyon okos és ésszerű ötletekkel rukkol elő. Azonban, amikor a mi szívünket törik össze, ugyanazokat a szakítás utáni hibákat követjük el. Lássuk tehát, milyen 'szabályokat' tarts be, ha rövid idő alatt szeretnél kilábalni a szakításból!

Sírd ki magad!

A legfontosabb, amit elsőre tehetsz! Mindegy, hogy milyen okból, de elveszítetted a szívedhez legközelebb álló személyt. Nyilvánvalóan fáj az elvesztése, de hátha könnyebb lesz, ha kisírod magad!

Beszélj róla!

Hívd meg a legjobb barátodat egy kávéra, és beszéljétek át az elmúlt időszak történéseit! Az érzéseid mellett mondd el a jövőbeli terveidet is, hogyan szeretnél túljutni ezen a szakításon, vagy éppen azt, hogyan hódítanád vissza az exed. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb barátod használható tanácsokkal fog ellátni, amiknél ilyenkor nincs is hasznosabb!

Az edzéstől boldogabb leszel

Napi egy óra sporttevékenység és máris sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, legyen szó bármilyen sportágról. A fizikai aktivitás által tested endorfin termelése megnő, amitől sokkal boldogabbnak fogod érezni magad. Otthon a négy fal között ülni és gondolkodni nem fog megoldani semmit sem!

tumblr_mxeehbrtdf1sot984o1_1280.gif

Társaság

A szakítást követően, itt a remek lehetőség, hogy a rég látott ismerősökkel és barátokkal újra felvedd a kapcsolatot! Beszélgessetek, sztorizzatok, hogy mi történt azóta, mióta nem láttátok egymást! Az együtt eltöltött közös programok és nevetgélések felelevenítése segít elfeledni azt a rosszat, ami az utóbbi időben történt!

Tisztázd magadban, milyen tényezők vezettek a szakításig

Még ha úgy is tűnik, hogy csak egy ember a felelős az egészért, gondold végig, mit csinálnál most másképp, ugyanabban a helyzetben!

Felejts

Nyilván nem könnyű, de próbáld meg mihamarabb elfelejteni ezt az egészet, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy újra élvezni tudd az életet!

komment
süti beállítások módosítása