5 érv, amiért még nem találtad meg az igazit!

2018. január 11. 06:05 - Góra Dániel

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem találtad meg az igazit? Esetleg milyen okai lehetnek mindennek, vagy mit tehetnél, hogy ez megváltozzon? Nézzünk most öt érvet, ami segíthet!tumblr_nlltlwleuh1s2zu6qo1_1280.jpg

1. A tökéletes férfira vársz

A legtöbb nőnek megvan a férfi ideálja, hogy pontosan milyen társat képzel el maga mellett. A nők hajlamosak hosszú éveken át ezt az ideált üldözi sikertelenül, mindeközben nem is figyelve arra, hogy mennyi kitűnő lehetőség mellett haladtak el. Mi lehet ebből a tanulság? Minden lehetőséget meg kell ragadni és nem szabad csak a tökéletesre koncentrálni!

2. Csak a karrieredre összpontosítasz

A mai felgyorsult világunkban a klasszikus családmodell teljesen elvesztette létjogosultságát, így nem csoda, hogy a nők is egyre jobban a karrierjükre koncentrálnak. Mind karriert, mind családot alapítani nagyjából ugyanabban az életszakaszban célszerű, viszont ez a megosztottság nem mindig vezet kiváló eredményre. A túlzott karrierista életszemlélettel nem lesz egyszerű párt találni, így ha Rád is igaz ez, akkor fordíts egyet a jelenlegi életeden!

tumblr_static_tumblr_static_7dayzx3uahcssccck0co8gc0g_640.jpg

3. Az elköteleződéstől való félelem

Ha félsz az elköteleződéstől, akkor miért csodálkozol azon, hogy nem találod meg a párod? Ez a gondolat egyáltalán nem fogja megerősíteni a párkapcsolatokba vetett hitedet.  Minél jobban átjár ez a gondolat, annál feszültebb leszel, amikor ismeretlen emberekkel találkozol, vagy éppen randizol. Nem találhatsz magadnak kibúvót, ha boldog életet akarsz élni, akkor győzd le ezt a félelmed!

4. Mindennap barátaid párkapcsolati problémáival szembesülsz

Amikor a barátaid párkapcsolati nehézségeivel szembesülsz, mindig egy fokkal közelebb lépsz ahhoz a gondolatodhoz, hogy teljes az életed mindaddig, amíg szingli vagy. Vélhetőleg ezzel nyugtatod magad és valójában Te is szeretnél párkapcsolatban élni, viszont félsz a problémákkal szembenézni, így megelégedsz azzal, hogy egyedül éled le a hátralévő életedet egészét.

14372900fc0bcf4d.jpg

5. Nem szeretsz új embereket megismerni

Ha a szabadidőd túlnyomó részét otthon a négy fal között töltöd, az biztosan megnyugtat és ellazít, viszont nem a legjobb módja annak, hogy megtaláld az igazit. Ennek köszönhetően nem lesz alkalmad új embereket megismerned, ami leredukálja annak az esélyét, hogy megtaláld a számításaidnak megfelelő férfit.

komment
süti beállítások módosítása