6 dolog, amit nem szeretnél, de meg fog történni az esküvőd napján!

2018. július 26. 06:05 - Góra Dániel

Mindenki a filmekből már jól megismert álomesküvőt szeretne, ahol a lehető legtökéletesebb helyen mondhatjátok ki a boldogító igent. Azonban vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni a nagy napon. Lássunk erre hat példát!svadba-professionalnyiy-horeograf-postanovshhik-na-pervyiy-svadebnyiy-tanets-alena-uskova-odessa_-tsena-nedorogo-otzyivyi-stoimostzakazat-svadebnyiy-forum-3.jpg

1. Nem tudtok majd mindenkinek megfelelni

Bármennyire is fogtok minden apró részletre figyelni, úgy is lesznek olyan emberek, akik bírálni fogják a vacsorát, az ültetési rendet, a virágokat az asztalon, vagy akár a menyasszony ruháját. Azonban ez a Ti nagy napotok, így ne engedjétek, hogy ezen emberek rossz megjegyzései elrontsák az ünneplést.

2. Boldogak, de fáradtak lesztek a végére

Az esküvő mind fizikálisan, mind mentálisan megterhelő, hiszen mindig a lehető legtökéletesebb napra törekszik az ember. A rengeteg fotózás, rohanás, idegeskedés és táncolás után joggal érzitek azt, hogy semmi más nem esne jobban, mint az, hogy végre kipihenhessétek magatokat.

tumblr_neho3xl0nq1r6s10yo1_500.gif

3. Úgy érzitek majd, nincs mindenre elég időtök

Az esküvő minden esetben óriási szervezést igénylő nap. Ez kiváltképpen igaz a lagzi reggelére, amikor az utolsó simításokat kell már csak elvégezni. Az utolsó órákban könnyen úgy tűnhet, hogy semmire sincs időtök és mindenhova csak rohanva értek el. A végeláthatatlan teendők miatti kapkodást azonban egy apró listával orvosolni lehet, amit érdemes úgy összeírni, hogy egy minimális csúszás bármikor beleférjen az időrendbe.

4. Hamarabb vége lesz, mint gondolnátok

Amekkora idegeskedéssel és előkészülettel jár egy lakodalom megszervezése, annyira hamar el fog röppenni ez az egy nap. Azonban, ha minden rendben fog zajlani, akkor nem fogjátok bánni, hogy egy szempillantás alatt véget ért.

tumblr_static_tumblr_static_50x6g09px2ww48gg8o4gk8kos_640.jpg

5. Biztosan sírni fogtok

Legalábbis a menyasszony szinte biztosan. Mindenki életének egyik legnagyobb napja az esküvő, így nem csoda, hogy elérzékenyültök egy kicsit, viszont ez nem feltétlen csak az ifjú pár tagjaira lesz igaz, hiszen a családban is lesz olyan, aki örömkönnyeket fog hullajtani az igen-ek kimondása után.

6. Egy csodás nap lesz

Amikor az embereket arról kérdezik, hogy melyik nap volt számukra a legemlékezetesebb az életükben a legtöbben az esküvőjük napját fogják megnevezni. Egy párkapcsolatban a legnagyobb előrelépést jelenti a házasság megkötése, míg életetekben talán az egyik legnagyobb döntés meghozatala ez. Évek múltán úgy fogtok rá visszagondolni, mint életetek legtökéletesebb napjára.

komment
süti beállítások módosítása