6 jel, ami bebizonyítja, hogy a párod elégedetlen az öltözködési stílusoddal

2018. július 16. 06:05 - Góra Dániel

Nem könnyű a hölgyeknek párjuk ízlését eltalálni, hiszen a férfiak gyakran hangoztatják, hogy mennyire szépek és csinosak. Azonban vannak olyan jelek, amikből egyértelműen kiderül - a párotok elégedetlen a ruháitokkal.

large_6.jpg

1. Állandóan szóvá tesz a rajtad található ruhákból legalább egyet!

Szinte nincs nap, hogy ne tenne említést a ruháidra? Esetleg azt hangoztatja, hogy túlságosan fiús ruhákat hordasz?  Gyakran említi meg, hogy furcsán nézel ki? Ha ezen kérdésekre igen a válasz, akkor bizony az a barátod célja, hogy valamival nőiesebb, vagy elegánsabb ruhákat ölts magadra! Érdemes tehát változtatni!

2. Azt kéri tőled, hogy cseréld le a ruhatárad nagy részét!

Ha a barátod egyértelműen arra kér, hogy viselj valami szexibb és elegánsabb ruhát, akkor nagy valószínűséggel arra hívja fel a figyelmed, hogy cseréld le a ruhatárad egy részét. Ez az egyik legegyszerűbb figyelmeztetés, hogy a barátod nem elégedett a ruháiddal, és szeretne valamivel vadabb darabokban látni!

b06vibwccaaukcs.png

3. Segít kiválasztani a neked megfelelő ruhákat!

Ha a barátod gyakran emlegeti, hogy menjetek közösen vásárolni, akkor az szintén egy árulkodó jel lehet. Arról már nem is beszélve, ha ő válogatja neked a ruhák többségét. A harmadik nagyon erős célzással bíró gesztus, ha minden alkalomra ruhákat vásárol, amelyekben minden pillanatban téged csodál. Ezekben az esetekben ne habozzunk, próbáljunk változtatni!

4. Gyakran más lányokhoz hasonlít!

Ha mindennapos dolog az, hogy más lányokkal összehasonlít, akkor bizony az a fiú célja, hogy üzenjen neked. Esetleg, ha azt is hallod tőle, hogy az a másik lány mennyire szép abban a ruhában, akkor ez már egy egyértelmű utalás arra, hogy itt az ideje a változtatásra!

21afdd560025842deb84cf67fcc4b179.jpg

5. Zavartan érzi magát a társaságodban.

A barátod kényelmetlenül érzi magát egy közös vacsora alkalmával, vagy éppen csak az utcán sétálva zavarban van melletted, akkor ezen jeleken keresztül próbál figyelmeztetni, hogy nem teljesen tetszik a stílusod. Ilyen esetekben nem szeretné szemtől-szembe megmondani a véleményét, tehát ezekből az utalásokból kell rájönni a megoldásra!

6. Folyamatosan panaszkodik az öltözködési szokásodra!

Zárásként, ha a barátod gyakran panaszkodik az öltözködési szokásodra, akkor ez az a jel, amikor már nem is szeret úgy igazán a ruháidban rád nézni! Ez akkor is igaz, ha nyíltan nem mondja el véleményét, de folyamatosan panaszkodik rád és a ruháidra. Nyilvánvalóan ez annak a jele, hogy nincs a stílusoddal megelégedve!

komment
süti beállítások módosítása