3 divatos téli kiegészítő

2017. december 09. 19:00 - Góra Dániel

Az első hó leesése után kijelenthetjük, hogy megérkezett a tél. Éppen ezért nézzünk most három divatos kiegészítőt, amikkel akár karácsonyra is meg tudod lepni a párod!large_7.jpg

1. Anchor karkötők

Csempéssz egy kis nyarat a téli hideg napokra! A horgonyos karkötők nem csak a nyár felejthetetlen emlékeit idézik elő, hanem az összetartozást, a párod melletti lehorgonyzást is szimbolizálják.

Gravíroztasd bele a megismerkedéseteknek dátumát, vagy a párod nevét és tegyél egy felejthetetlen ajándékot a karácsonyfa alá. Ráadásul, a karácsony közeledtével adventkor a gravírozást ingyen megcsinálják neked, ha páros karkötőket rendelsz, ezzel is segítve a párod tökéletes ajándékát. Nézd meg most a kínálatot, és válaszd ki a párodhoz legjobban illő darabot és gravíroztass is bele!

És, ha azt hiszed, hogy a tökéletes karácsonyi ajándék nem létezik, akkor segítek, hiszen a gravírozott, horgonykarkötőt kérheted egyedi, szív alakú dobozban is, aminek garantáltan senki sem fog tudni ellenállni.

2. Kötött sál

A kötött sálak egyre inkább kezdenek visszajönni a divatba, vagy inkább ki sem mentek? Mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy 2017-ben nem lehet kötött sál nélkül elkezdeni a téli időszakot. Bármilyen hosszúságú, vagy színű, szinte minden ruhához tökéletesen passzol.

3. Fejpánt

Egy jól megválasztott fejpánt kiemeli az arc vonalait, a haj sűrűbbnek fog tűnni, és a színe tökéletesen fogja árnyalni a szemet is. Egy, a párod egyéniségéhez is passzoló fejpánt duplán jó választás a karácsonyfa alá, hiszen nincs olyan nő, aki ne örülne egy fejpántnak, és nincs olyan férfi, aki ne szeretné a párját a 2017/18-as trendnek megfelelő fejpántjában látni.

A választás a TE kezedben van! Ajándékozásra fel!

komment
süti beállítások módosítása