5 egyszerű trükk hogyan rázd le az idegesítő alakokat a buli kellős közepén!

2016. április 25. 06:05 - Góra Dániel

Gyakran találod magad olyan, kellemetlen párbeszédekben, amiből egyszerűen nem tudsz szabadulni az egyik legjobb buli kellős közepén? Előfordulhat olyan helyzet is, amikor levakarhatatlanul követ minket egy általunk kevésbé kedvelt személy, de nem szeretnénk nagyon durván elküldeni. Lássuk, mi az öt leghatásosabb módszer az ilyen emberek lerázására!analog-bo-boy-girl-favim_com-863335.jpg

1. Kérd a barátod segítségét!

Az egyik barátod általi 'kiszabadulás' az egyik leghatásosabb és leghasználtabb módszer. Ez a taktika semmiféle hátránnyal nem jár, hiszen a barátjának senki sem mondana nemet, semmilyen körülmények között. Egy jó haver bármikor kitud húzni egy kellemetlen helyzetből és ráadásul még mentegetőznöd sem kell.

2. Színlelj telefonhívást!

Manapság az embereknél mindig ott van az okos telefonjuk. Csupán annyi a feladat, hogy szépen előveszed a táskádból, majd egy kis nyomogatás után hirtelen telefonhívást színlelve elhagyod a terepet, és keresel egy olyan helyet, ahol le lehet bonyolítani a beszélgetést. Ennek a trükknek is előnye, hogy nem kell különböző beszédet tartanod az adott személynek!

3. Menj el a mosdóba!

Elég könnyű módszer, ha a kínos beszélgetés elkerülése végett, kifáradsz a mosdóba. Addig várj, ameddig úgy nem gondolod, hogy az adott ember már megunta a várakozást és továbbállt. A siker egészen biztos, hogy nem marad el!

36db57b823c4c19fab975e8fc0ea4306.jpg

4. Mondd, hogy betegnek érzed magad!

Szintén egy megoldás lehet az, ha azt mondod, hogy furán érzed magad és szédülsz. Erősítsd meg ezt azzal, hogy ráadásul ez gyomorfájást is okoz. Mondd, hogy ki kell menned egy csendesebb helyre, ahol a frissebb a levegő is. Mindenképp ragaszkodj hozzá, hogy nem szeretnéd elrontani a másik ember buliját, így egyedül mennél. Ha azt látod, hogy az adott személy már egy másik emberrel társalog, akkor nyert ügyet van!

5. Sajnálom, haza kell mennem!

Ha mindenáron a legjobb kibúvót keresed egy kellemetlen beszélgetésből, akkor miért nem mondod azt, hogy sajnos menned kell? Egyszerűen elfáradtál és pihenésre van szükséged, hiszen másnap korán kell kelned. Szépen elnézést kérsz és taktikusan úgy teszel, mintha távoznál.tumblr_m0jrcwq6h21r7nz3jo1_500.gif

komment
süti beállítások módosítása