5 dolog, amit egy harmonikus párkapcsolat eléréséhez figyelembe kell venni

2017. június 04. 06:05 - Góra Dániel

Egy boldog és harmonikus párkapcsolat minden ember egyik legnagyobb álma. Az első igazi ajtócsapkodás után azonban sok minden megváltozhat mindkét félben, akik ha nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal a párkapcsolatok terén hosszútávon meg is mérgeződhet az egész.tumblr_static_tumblr_static_640_4.jpg

 

Veszekedések és tányértörések mindenhol előfordulnak, viszont nem mindegy a gyakoriságuk és az, hogy milyen utóélete van ezeknek egy kapcsolatot tekintve. Az összhang megtartása végett, nem árt, ha néhány dolgot tudtok a párkapcsolatokról általánosságban.

1. Semmi hazugság

Rendkívül elcsépelt dolog ez, viszont nem lehet elégszer hangsúlyozni - mindig az igazat kell mondani, soha sem szabad mellébeszélni. Titkolóznotok sem érdemes egymás előtt, hiszen a titokmentesség egy kiválóan működő párkapcsolat alapja.

Néha nem fejtitek ki saját gondolataitokat párotok előtt, azonban ez is egy nagy hiba. Sokan azt hiszik, hogy a másik fél olvasni tud a gondolatai között, pedig ez egy óriási tévedés. Ha valamit szeretnél, akkor mondd meg őszintén a másiknak, ne várd azt, hogy minden egyes lépésedet kigondolja magától!unnamed.jpg(Ha eleged van az egy éjszakás kalandokból! Most egy hónapos ingyen prémium tagsággal! Kattints a képre a részletekért!)

2. Tudni kell megbocsájtani a másiknak

Nyilván szeretitek egymást, éppen ezért életetek végéig szeretnétek együtt élni. Pontosan e miatt tudni kell néha megbocsájtani a másik félnek - ellentétes esetben nem fog teljesülni az előbb említett állítás.

Nyilvánvalóan senki sem tökéletes, mindenki hibázik olykor. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy minden fölött szemet kell hunynotok, de ne csak abból álljon a párkapcsolatotok, hogy folyamatosan haragban vagytok egymással.

3. Nevessetek együtt

Mindenki tudja, hogy a nevetés jó hatással van az egészségre és a kedvünkre egyaránt. Éppen ezért nem is lehet szebb dolog, mint két fülig érő szájjal sétáló ember, akik mindennél jobban szeretik egymást. Minden párkapcsolat átesik nehezebb szakaszon, ilyenkor nagyon jól tud esni egy közös nevetés, ami talán előrébb mozdítja a dolgokat egy feszültebb időszakban.tumblr_nn9zbhzkgy1rxhp7xo1_500.gif

4. Soha ne vitatkozzatok nyilvánosság előtt

Minden kapcsolatban előfordul a vita, kisebb-nagyobb rendszerességgel. Azonban nem árt odafigyelni, hogy minden, ami kettőtök között történik csupán rátok tartozik, senki másra sem, így próbáljátok meg a problémákat otthon megvitatni, nem kell hogy mindenki értesüljön a köztetek kialakult nézeteltérésekről.

5. Ne felejtsetek el randizni sem

Az összes többi közül talán ez a legfontosabb! Minimum havi egy alkalommal olyan programot találjatok ki, ami egy randival egyenértékű. Menjetek étterembe, lepjétek meg egymást apró ajándékokkal, vagy bármi olyannal, ami azt az időt hossza vissza, amikor még nem alkottatok egy párt. Nagyon fontos, hogy ezekben a pillanatokban senki se zavarjon meg benneteket, így érdemes a telefonotokat eltenni erre az időre.

komment
süti beállítások módosítása