A mobilos ismerkedést forradalmasítja a magyarok által készített applikáció!

2016. július 29. 06:05 - Góra Dániel

Felejtsd el a köztudott appokat és vágj bele valami újba!
pict4.jpg

A mindenki által jól ismert Tinder köztudottan a gyors kalandok és az ismerkedés koronázatlan királya a mobilokon. A Tinder használata nagyon egyszerű: a profilképet balra húzod amennyiben valaki megtetszik és ha szerencséd van kapcsolatba is tudsz lépni vele.

De mi van akkor, ha nem csak randizni, hanem  ismerkedni is szeretnénk, esetleg új barátokra vágyunk? Jó hírünk van, egy székesfehérvári fiatalokból álló fejlesztőcsapat megtalálta a megoldást!

A hetekkel ezelőtt elstartolt Nearones, az első magyar, ingyenes, ismerkedős applikáció, mely kiváló lehetőséget nyújt mind az ismerkedni vágyó, mind a randi partnert kereső felhasználók számáraNearones segít új arcokat megismerni a környezetünkben játékos formában.

pict1_1.jpg

Az Androidra és iPhone-ra is elérhető applikációt az elmúlt hetekben 11 ezren töltötték le. A média szerint itthon még a Tinder egyeduralát is veszélybe sodorhatja.

A regisztráció könnyen, egy gombnyomással történik Facebook, Google vagy e-mail segítségével.

Néhány fénykép feltöltése után az egyedileg tervezett érdeklődési ikonok közük azokat kell kiválasztani, amelyek a legjobban jellemzőek ránk. Ezután már indulhat is a játék, ahol 3 ikonból kell eltalálnunk a többi felhasználó érdeklődési körét ahhoz, hogy hozzáférést nyerjünk a profiljukhoz, ahol azonnal kapcsolatba is tudunk lépni velük.

pict2.jpg

Az applikáció Radar funkciója kifejezetten hasznos a fesztiválok alkalmával, hiszen pillanatokon belül látható kikkel bulizunk együtt. Csak rajtunk múlik, hogy kire dobunk egy 'Hi' felkiáltást, vagy éppen kivel kezdünk el beszélgetni. Ha a buli ideje alatt nincs kedvünk ismerkedni, akkor sincs semmi veszve, ugyanis az appban egy hétig elérhető a 150 méteres körzetünkben megfordult felhasználók listája, így bármikor kapcsolatba léphetünk velük.

pict3.jpg

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a biztonságra is, ugyanazon felhasználót 24 órán belül csak egyszer mutat az app, majd 7 nap elteltével teljesen el is tűnik a Radarról. A lányoknak alapbeállítás a kiterjesztett biztonsági funkció, amely megelőzi a “nem kívánt interakciót”: csak az cseveghet veled, akinek megengeded.

pict5.jpg

Nearones jelentős felhasználói táborra tett szert az elmúlt hetekben Budapesten, valamint nagy népszerűségnek örvendett a Balaton Sound-on is. A fejlesztők reményei szerint a Sziget Fesztiválon is nagy sikere lesz a magyar, angol és portugál nyelveken elérhető applikációnak, amit erről a linkről egy másodperc alatt le is tudtok tölteni!

komment
süti beállítások módosítása