5 érv, amiért nem vagy kész egy újabb randira

2017. január 22. 06:05 - Góra Dániel

Egy szakítást soha sem könnyű kiheverni. Az emberek gyakran belevetik magukat az újabb szerelem megtalálásának kalandjaiba, viszont ez nagyon ritkán bizonyul sikeres stratégiának. Lássuk, miért nem érdemes még újra randiznod!tumblr_nxuutngwpm1uel0qfo1_1280.jpg

1. Egy olyan párt keresel, aki az előző hibáit 'kijavítja' benned!

Ha az a bizonyos belső hang folyamatosan ezeket ismétli: "Miért tartok ott, ahol most?" vagy "Egy romhalmaz vagyok!" akkor egy újabb párkapcsolat előtt ezeket a gondolatokat sürgősen ki kell verned a fejedből! Az ilyen szituációkban két negatív gondolat nem fog egy pozitívat előhívni. Ilyen lelkiállapotban belépni egy kapcsolatba hatványozza a problémákat, és nem hogy jobb lenne, csak egyre rosszabb lesz!

2. Még mindig az exed jár az eszedben!

Egy nap folyamatosan arra gondolni, hogy vajon most mit csinálhat az előző párod lelkileg tönkre teszi az embert. Minden közösségi oldalon azt figyeled, hogy mikor hol járt, és hogy épp mit csinál. Ha ismét szeretnél randizni egy olyan emberrel, aki ténylegesen csak rád fog figyelni, akkor felejtsd el az exed, biztosan okkal szakítottatok!

sad_alone_couple_love_emotional_miss_u_tumblr_girls_wallpapers_8.jpg

3. Azt érzed azért van szükséged valakire, hogy boldog legyen!

Fontos dolog mielőtt elkezdenél újra randizni, hogy megtaláld a saját boldogságodat az előző párkapcsolatod után. Egy olyan ember mellett elkötelezni magad, aki egyébként is boldog az nem csak egészségtelen dolog, de rendkívül megviselő is egyben.

4. Az előző párkapcsolatod közös tárgyait folyamatosan szorongatod!

Minden párkapcsolatban vannak olyan tárgyak, amik egy szép emléket, vagy éppen a megismerkedés pillanatát jelképezi. Ha ezeket napjában többször is megnézed és felidézed a hozzá tartozó emléket, akkor egész biztos, hogy nem állsz készen egy újabb randira! Miért? Azért mert, a rossz emlékek alapján lépnél be az új kapcsolatba és a jövőbeli problémákat is ezen rossz érzések alapján hoznád meg, amivel csak tovább folytatódna a vesszőfutásod!

sad-girl-pictures-for-desktop-wallpaper.jpg

5. Félsz az elutasítástól!

Az emberek visszajelzése nagyon fontos, főleg ha az egy olyan ember, akit akár még magad mellett is el tudsz képzelni, azonban ne hagyd magad, hogy mások elrontsák a boldogságod! Állj ki magadért és légy az az ember, aki igazán szeretnél lenni, és ha ezt nem az adott illetővel tudod elérni, akkor ne húzzátok egymás idejét!

komment
süti beállítások módosítása