4 témakör, amit érdemes elkerülni az első randin

2018. július 14. 06:05 - Góra Dániel

Az első randitól, akár az esküvőig is el lehet jutni, viszont ha a következő 4 témából egyet is felhozol, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz második esélyed!valentines-day.jpeg

Exek

Az első és legfontosabb, amit még mindig elfelejtenek néhányan. A korábbi párkapcsolatok a múltban léteznek, amin már nem lehet változtatni, így az ezen való sztorizgatásnak sincs sok értelme. Különben is, nagyon kevesen tűrik, ha már az első randin az exeidről beszélsz, vagy éppen arról, hogyan szakítottál a barátoddal/barátnőddel.

Gondolj bele, mit szeretnél azzal elérni, hogy az előző párkapcsolataidról mesélsz? Azt szeretnéd tudatosítani a másikkal, hogy mik azok a dolgok, amik a legjobban idegesítenek egy párkapcsolatban? Azt akarod kifejezni, hogy mennyire többre tartod a leendőt, mint akivel régen egy párt alkottál? Nyilvánvalóan a válaszod mindkét kérdésre a NEM lesz, innentől kezdve akkor az a kérdés, hogy miért beszélsz az exekről ennyit!

Pénz

Az a témakör, amitől minden ember kényelmetlenül érzi magát, főleg az első randi alkalmával. Logikus, hogy senki sem dicsekszik szívesen azzal, ha éppen nem áll túlságosan fényesen. Azonban azzal sem szabad, hogy mennyire jól megy most Neked, hiszen ez egyfajta ellenszenvet válthat ki a másikból. Legyen annyi elég, hogy első körben egyikőtöknek sincs semmi köze a másik anyagi helyzetéhez, ezzel ráértek akkor foglalkozni, amikor már hosszabb ideje együtt vagytok!tumblr_n41ov57fcg1tsmsf0o1_500.gif

Filmek

A filmek témaköre sem túlságosan szerencsés, ha az első randi megfelelő témáiról beszélgetünk. Vélhetőleg ez azért van így, mert sokunknak elég határozott véleménye van a különböző filmekről, így ha két olyan ember találkozik, akiknek ez nem azonos ellentmondás alakulhat ki közöttük. Nyilvánvalóan nem lesz oltári nagy veszekedés ebből, de ennyi pont elég lehet ahhoz, hogy az első randi, egyben az utolsó is legyen.

Hobbik

Milyen hobbikat űzöl? - Egy tipikusan olyan kérdés, ami sokkal inkább elképzelhető egy állásinterjún, mintsem egy első randi alkalmával. Ha mindenáron többet szeretnél megtudni randipartnered hobbijairól, inkább a mit szeretsz csinálni hétvégente, vagy a mit szoktál munka után csinálni kérdések sokkal nyerőbbek lesznek.

komment
süti beállítások módosítása