5 dolog, amit minden férfi azonnal megnéz egy nőn

2018. augusztus 04. 06:05 - Góra Dániel

Sztereotípiák, vagy meglepő dolgok? Mindenki döntse el maga, de tény, hogy ezeket nézik meg a legtöbbször a férfiak egy nőn!
06f7478b-f987-45c8-88e9-09c0713cebdd.jpg

Sminkkel, vagy nélküle?

Manapság kevésbé lehet olyan nőkkel találkozni, akik ne sminkelnék magukat. Alapvetően a sminkeléssel nincsen probléma, a gond a túlzásba vitelével kezdődik. A túlságosan sok smink, műszempilla és az ehhez hasonló 'kiegészítőket' a férfiak azonnal észreveszik és egy fél másodperc leforgása alatt el is tudják dönteni, hogy szimpatikus-e az adott nő, vagy sem. Egy szó, mint száz, fő a természetesség!

Mosoly

A mosoly a vonzalom és a játékosság egyik megtestesítője a férfiak szemében. Ha egy nő mosolyog akkor vélhetőleg boldog és kiegyensúlyozott, amit így közvetít a világ felé. A férfiak is sokkal inkább az olyan nőket preferálják, akiknek fülig ér a szájuk. Egy mosolygós nő mellett sokkal jobban férfi lehet a férfi. Arról már szinte említést sem téve, hogy a mosoly mennyire ragályos tud lenni: amikor rámosolygunk valakire, az a szemben lévő felet is mosolygásra készteti.7_1.jpg

Lábak

Vélhetőleg ez senkit sem lepett meg. Követni sem lehet, hogy egy nyári napon hány férfi szempár csodálja meg a női lábakat. A lábak azonban nem csak a vizuális hatáshoz járulnak hozzá, hanem nagyban befolyásolják az adott emberről kialakított képet is, azzal, hogyan ül, vagy éppen hogyan sétál az adott hölgy.

Szemek

A szem a lélek tükre - tartja a mondás, így nem kell azon csodálkozni, hogy a szemek is felkerültek a listára. Különösebb pszichológiai tapasztalat sem szükséges ahhoz, hogy a szemek alapján rájöjjünk arra, mikor hazudik a velünk szemben ülő egyén, vagy éppen mikor mond nekünk igazat. Sokak ezért tartják fontosabbnak a szemeket a test többi részénél.tumblr_n46v2ajmlz1riclx7o1_500.gif

Öltözködési stílus

Az ötödik dolog, igencsak meglepőnek tűnhet elsőre. Általánosságban elmondható, hogy a férfiak nagyon szeretik a titokzatosságot a nőkben. A stílusos öltözködés számtalan tulajdonságot árul el egy nőről. Míg a parfüm és a smink az ízlésről, addig a kiegészítők és a cipők az életmódról és az esztétikai érzékről árulkodik.

A férfiak ennél sokkal több mindent észrevesznek a nőkön, ebből a sokaságból ez néhány példa csupán. Azonban ez az öt dolog is bebizonyítja, hogy érdemes az összképre időt fordítani, hogy ne csak megnézzenek, hanem oda is merjenek lépni hozzád!

komment
süti beállítások módosítása